Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marilyn Manson, in doliu: A pierdut cea mai importanta persoana din viata sa (FOTO)

B1 B1,
Marilyn Manson, in doliu: A pierdut cea mai importanta persoana din viata sa (FOTO)

Veste trista in viata artistului Marilyn Manson. Tatal artistului, Hugh Warner, a incetat din viata. Informatia a fost oferita de artist pe Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu el de. continuă pe B1

Cea mai scumpa rochie de mireasa din showbiz?

Crina Abrudan face nunta in acest weekend si va purta in biserica si la petrecere o rochie de mireasa pretioasa creata de un designer israelian. Se crede ca va fi cea mai scumpa vestimentatie de acest tip purtata de vedetele din showbiz-ul romanesc.

Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Elon Musk a dezvaluit noi planuri ale companiei, iar in viitorul apropiat, Tesla va construi cea mai mare baterie din lume. Antreprenorul si detinatorul firmei Tesla a declarat ca noua baterie va fi de trei ori mai mare decat actuala detinatoare a recordului. Musk a prezentat aceste aspecte in cadrul unei conferinte pe care a [].

Teraplast, cea mai rentabila actiune de la BVB

Cu o apreciere de 10,82% in perioada 28 iunie-5 iulie, raportata la moneda euro, actiunile producatorului de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor Teraplast Bistrita TRP), au reprezentat titlurile cu cea mai buna rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada de timp mentionata. Potrivit comunicatului publicat pe site-ul bursei pe data de 3 iulie, compania anunta inregistrarea la Oficiul Registrului Comertului a transmiterii partilor sociale aferente participatiei de 50% din Depaco, companie achizitionata de Teraplast.

DIGI, cea mai buna evolutie din BET

Actiunile DIGI Communications NV DIGI), al caror pret a urcat in perioada 27 iunie-4 iulie cu 3,6%, raportat la moneda euro, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET, in intervalul de timp amintit.

Cele doua eleve de 10 din judetul cu cea mai mare rata de promovare la Bac: Nu am mers niciodata la meditatii

Cu o rata de promovare cu peste 12 procente mai mare decat cea de la nivel national, elevii sibieni si-au propulsat judetul pe primul loc. Cele doua eleve care au obtinut nota 10 pe linie, Irina Linte si Cristina Hambasan, spun ca nu au mers niciodata la meditatii.

Sfaturi de la gospodine pentru a prepara cea mai buna dulceata. Ce trebuie sa faci ca sa se lege mai repede

Prepararea gemurilor si dulceturilor poate fi o proba de foc pentru gospodine. Uneori nu se leaga siropul cum trebuie si mucegaieste peste iarna, alteori o lasi prea mult pe foc si devine ca un clei, iar apoi iti este imposibil sa o intinzi pe paine sau peste blaturile de prajituri. Pentru a nu mai trece prin astfel de experiente, iata ce sfaturi sa pui in aplicare pentru a obtine cele mai aromate gemuri si dulceturi.

Atentie la postura! Scolioza, cea mai frecventa afectiune la copii

Romania se afla pe primele locuri in lume in ceea ce priveste frecventa scoliozei grave la copii si adolescenti, iar specialistii atrag atentia parintilor asupra importantei depistarii precoce a acestei afectiuni si alegerii celor mai bune metode de tratament. Scolioza poate fi combatuta cu ajutorul Terapiei Schroth, o tehnica ce foloseste exercitii de respiratie si postura pentru a reda pozitia corecta a coloanei vertebrale.

Parea o seara obisnuita, dar a trait cea mai terifianta experienta din viata sa. Ce i-a iesit in cale l-a speriat de moarte - VIDEO

Masina unor tineri a fost urmarita de un urs, dupa ce acestia au incetinit pentru a-l privi mai bine. Tinerii au inregistrat patania. Cody Kunau si prietena sa, Samantha, se indreptau.

Cea mai creativa centrala solara are forma unui urs panda

Toata lumea adora ursii panda si, la nivel global, s-a creat un cult in jurul acestor animale. in acest context, nu e de mirare ca acestia sunt inspiratia din spatele celei mai noi ferme de panouri solare din China. Centralele solare trebuie sa fie practice pentru a permitegenerarea energiei electrice care poate fifolosita pentru a [].

Vaduva Alba, cea mai buna recrutoare de jihadisti, le-a dat o veste bomba celor de la ISIS. Ce vrea sa faca

Sally Jones, alias Doamna Teroare sau Vaduva Alba, cunoscuta pentru activitatile sale online pentru organizatia terorista Statul Islamic, nu mai poate suporta viata din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )