Libnet.ro
UNICEF

05:30

Doliu urias la Hollywood! Actorul legendar din James Bond a murit

Playtech Playtech,
Doliu urias la Hollywood! Actorul legendar din James Bond a murit

Michael Lonsdale, actorul britanic-francez, a murit la 87 de ani. Celebrul actor a devenit faimos pentru rolul unuia dintre cei mai emblematici raufacatori ai lui James Bond. S-a stins la Paris. Doliu urias la Hollywood, Michael Lonsdale a murit Michael Lonsdale s-a stins din viata luni, la 7 dimineata, a confirmat agentul sau celor de . continuă pe Playtech

A murit rapus de cancer la prostata. Doliu urias in muzica dupa un artist legendar in istorie

Lee Kerslake, bateristul trupei Uriah Heep si colaborator al lui Ozzy Osbourne, a murit sambata, la varsta de 73 de ani, din cauza unui cancer la prostata. Doliu in muzica. Lee Kerslake, baterist pentru Uriah Heep si Ozzy Osbourne, a murit la varsta de 73 de ani, rapus de cancer la prostata Lee Kerslake, baterist .

Tom Hardy este noul James Bond. Lista actorilor de pana acum!

Ne pregatim pentru filmul cu numarul 25 din seria James Bond. Daniel Craig va intra pentru ultima oara in in pielea legendarului agent secret, urmand ca pe viitor sa fie inlocuit de Tom Hardy! Iata lista actorilor de pana acum! .

Tom Hardy ar putea fi noul James Bond

Tom Hardy l-ar putea inlocui pe Daniel Craig in rolul agentului 007. Se pare ca a fost ales pentru interpretarea personajului principal din seria James Bond, scrie presa britanica.

Actorul Daniel Craig nu va mai intra in rolul agentului 007. Tom Hardy, noul James Bond? (VIDEO)

Daniel Craig va renunta la personajul care i-a adus celebritatea mondiala. Actorul a anuntat ca nu va mai interpreta rolul agentului 007. De aceea, zvonurile spun ca un nou actor este curtat pentru a intra in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )