Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tom Hardy este noul James Bond. Lista actorilor de pana acum!

ADPM ADPM,
Tom Hardy este noul James Bond. Lista actorilor de pana acum!

Ne pregatim pentru filmul cu numarul 25 din seria James Bond. Daniel Craig va intra pentru ultima oara in in pielea legendarului agent secret, urmand ca pe viitor sa fie inlocuit de Tom Hardy! Iata lista actorilor de pana acum! . continuă pe ADPM

Tom Hardy ar putea fi noul James Bond

Tom Hardy l-ar putea inlocui pe Daniel Craig in rolul agentului 007. Se pare ca a fost ales pentru interpretarea personajului principal din seria James Bond, scrie presa britanica.

Actorul Daniel Craig nu va mai intra in rolul agentului 007. Tom Hardy, noul James Bond? (VIDEO)

Daniel Craig va renunta la personajul care i-a adus celebritatea mondiala. Actorul a anuntat ca nu va mai interpreta rolul agentului 007. De aceea, zvonurile spun ca un nou actor este curtat pentru a intra in.

Doliu urias la Hollywood! Actorul legendar din James Bond a murit

Michael Lonsdale, actorul britanic-francez, a murit la 87 de ani. Celebrul actor a devenit faimos pentru rolul unuia dintre cei mai emblematici raufacatori ai lui James Bond. S-a stins la Paris. Doliu urias la Hollywood, Michael Lonsdale a murit Michael Lonsdale s-a stins din viata luni, la 7 dimineata, a confirmat agentul sau celor de .

Manuela de la Puterea Dragostei s-a indragostit. Cine este noul iubit al concurentei

Manuela de la Puterea Dragostei este foarte discreta atunci cand vine vorba despre viata sa amoroasa, mai ales ca, din ce sustine aceasta, barbatii cam lipsesc din orizonturile sale. Manuela de la Puterea Dragostei s-a indragostit Chiar si asa, aceasta a gasit o solutie, iar de curand a decis sa prezinte persoana care i-a fost .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )