Libnet.ro
UNICEF

23:00

DOLJUL detroneaza TELEORMANUL in topul judetelor cu CEI MAI MULTI ASISTATI SOCIAL

B1 B1,
DOLJUL detroneaza TELEORMANUL in topul judetelor cu CEI MAI MULTI ASISTATI SOCIAL

Judetul Dolj a ajuns pe primul loc la nivel national, dar nu intr-un clasament care sa ii faca cinste. Autoritatile romane au platit, la sfarsitul anului trecut, ajutoare sociale de 13. continuă pe B1

Romania, in topul tarilor care vor pierde cei mai multi locuitori pana in anul 2050

Organizatia Natiunilor Unite a precizat care sunt tarile care vor pierde cei mai multi locuitori pana in anul 2050. Populatia Romaniei se va reduce drastic cu 5 milioane de locuitori. Pana in anul 2050, tara va avea 14,3 milioane de locuitori, comparativ cu 19,6 milioane in 2017, scrie publicatia rusa Isvestia, citata de Rador.

Faze tari: Savantii au clonat maimute utilizand o noua tehnica, iar oamenii pot fi urmatorii; Care este tara cu cei mai multi barbati fumatori si unde se situeaza Romania pe Harta Fumatorilor; Caine politist, muscat de un suspect in timpul unei arestari

Cat de adevarat e ca acul blocat al vitezometrului arata viteza accidentului. In urma cu cativa ani, jurnalisti brazilieni de la Autoesporte au apelat la cunostintele unor experti pentru a vedea daca acul unui vitezometru. Tatal unei sportive a facut contrabanda cu cocaina pentru a ii finanta cariera. Un barbat a facut contrabanda cu cocaina in valoare de 4 milioane de lire sterline, pe care a adus-o in Marea Britanie.

Romanii sunt printre cei mai nefericiti oameni din Europa

Cel mai recent raport European Quality of Life Survey arata ca poporul nostru are printre cei mai nefericiti oameni din Europa. Multi romani se descurca greu pe plan financiar: nu isi achita facturile, amana consultatiile la medic si prefera sa renunte la carne si la fructe pentru a face economie. Alaturi de noi se afla [].

Atac armat in Amsterdam: Mai multi barbati cu cagule au deschis focul intr-un loc de joaca(VIDEO)

Un adolescent a fost impuscat mortal si cel putin doua persoane au fost ranite dupa ce mai multi barbati cu cagule au deschis focul intr-un loc de joaca situat in centrul orasului Amsterdam,.

Daca UDMR nu voteaza, Guvernul Dancila nu trece. Mai multi parlamentari PSD si ALDE vor absenta

UDMR va decide soartea noului guvern! Cel putin asa sustine vicepresedintele PNL, Florin Roman, care afirma ca mai multi parlamentari PSD si ALDE vor absenta de la votul de investitura de luni, iar cele doua pa.

Pericol la scoala. Mai multi copii au prezentat simptome de intoxicatie cu monoxid de carbon

Mai multi copii de la scoala generala din localitatea prahoveana Salciile ar putea fi intoxicati cu .

Noi SANCTIUNI din partea SUA pentru mai multi OFICIALI rusi

Noi sanctiuni financiare vor fi aplicate mai multor oficiali rusi, a anuntat Trezoreria americana. Mai multe entitati si 21 de persone sunt vizate din cauza celor patru turbine fabricate de grupul german.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )