Libnet.ro
UNICEF

09:46

Romanii sunt printre cei mai nefericiti oameni din Europa

Playtech Playtech,
Romanii sunt printre cei mai nefericiti oameni din Europa

Cel mai recent raport European Quality of Life Survey arata ca poporul nostru are printre cei mai nefericiti oameni din Europa. Multi romani se descurca greu pe plan financiar: nu isi achita facturile, amana consultatiile la medic si prefera sa renunte la carne si la fructe pentru a face economie. Alaturi de noi se afla []. continuă pe Playtech

Locul din Romania unde sunt formati cei mai buni meseriasi din industria textila. Ajung sa lucreze pentru branduri de lux din toata lumea

Inca din perioada comunista la Botosani functioneaza una dintre cele mai bune scoli de textilisti din Romania. Este vorba de un liceu cu profil industrial-textil, care scoate generatii intregi de profesionisti renumiti pentru priceperea in domeniul tesaturilor.

Razboiul politic din umbra, de ziua Micii Uniri. Scandal intre cei mai puternici lideri

Scandalul politic nu a incetat nici de ziua Micii Uniri si cei mai importanti lideri din stat au fost, de fapt, absenti de la ceremoniile in cinstea Unirii Principatelor. Iohannis si-a trimis un consil.

Fara curent electric in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Mii de oameni vor ramane, joi, fara curent electric in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. E-Distributie Muntenia a anuntat ca intrerupe alimentarea cu energie electrica pentru a fa.

Exatlon, de la Kanal D, are un nou prezentator: unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi

Unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din Romania se alatura noului reality show de la Kanal D, Exatlon, in calitate de prezentator.

FOTO VIDEO Proiect inedit pentru Centenar: 100 dintre cei mai importanti romani ai momentului, fotografiati cu tehnica de acum 100 de ani

Unul dintre cele mai intersante si inedite proiecte destinate celebrarii Centenarului Marii Uniri a fost demarat la Alba Iulia, miercuri, 24 ianuarie. Proiectul 100 de chipuri romanesti presupune realizarea a 100 de fotografii cu cei mai spectaculosi romani ai momentului cu aceeasi tehnica fotografica folosita la 1 Decembrie 1918. Initiativa apartine artistului fotograf Radu Chindris.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, nu va mai face parte din noul guvern

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca nu mai vreau un nou mandat la Ministerul Sanatatii. Bodog este unul dintre cei mai controversati ministri. Stire in curs de actualizare.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, inregistrata la Botosani: Minus 19,2 grade Celsius

Populatia municipiului Botosani a resimtit, miercuri dimineata, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna. Potrivit datelor oficiale comunicate de Administratia Nationala de Meteorologie, temperatura exterioara a scazut, miercuri, la ora 8. 00, la -19,2 grade Celsius, scrie Agerpres.

IMAGINEA ZILEI! Nici BEYONCE si nici METALLICA n-au VAZUT atata lume la SHOW-urile lor! Concertul lui DRAGNEA a STRANS cei mai multi FANI! (FOTO)

Poza cu cei 300. 000 de oameni in fata Guvernului protestand, realizata pe 5 februarie 2017, a facut istorie. Chiar daca Guvernul a decis sa abroge ordonanta de urgenta privind Codurile Penale,.

Statistica ministrului Educatiei de ziua Unirii Principatelor: peste 2.400 de scoli din Romania au WC-ul in curte. Cine sunt cei mai vitregiti elevi

Ministrul Educatiei, Liviu Marian Pop, a prezentat miercuri, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, situatia scolilor din Romania care au grupurile sanitare amenajate in curtile unitatilor din invatamant. Cele mai multe astfel de unitati scolare sunt in judetele Moldovei, Vasluiul aflandu-se pe primul loc cu 389 de cazuri.

Primul SUV , confirmat pentru 2019: seful companiei promite cel mai rapid model din segment

Seful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat ca primul SUV din gama va fi gata pana la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, inceputul anului 2020, potrivit automarket. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )