Libnet.ro
UNICEF

01:05

in domeniul absorbtiei fondurilor europene s-a facut in doua luni mai mult decat au facut altii intr-un an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in domeniul absorbtiei fondurilor europene s-a facut in doua luni mai mult decat au facut altii intr-un an

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, la evenimentului de semnare a primelor 11 contracte de finantare din sectorul Tehnologiei Informatiilor si Comunicarii TIC) in cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020, ca in doua luni Guvernul pe care il conduce a facut, in domeniul absorbtiei de fonduri europene, mai mult decat au realizat altii intr-un an, precizand ca pas cu pas se va ajunge la absorbtia unor sume cat mai mari din fondurile europene. continuă pe Ziarul Bursa

Grindeanu, despre absorbtia fondurilor europene: S-a facut in doua luni mai mult decat au facut altii intr-un an

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat joi ca, in doua luni, Guvernul pe care il conduce a facut, in domeniul absorbtiei de fonduri europene, mai mult decat au realizat altii intr-un an, precizand ca pas cu pas se va ajunge la absorbtia unor sume cat mai mari din fondurile europene.

Coalitia pentru Modernizarea Romaniei vrea sa contribuie la cresterea absorbtiei fondurilor europene

Coalitia Nationale pentru Modernizarea Romaniei CNMR) condusa de Alexandru Cumpanasu, s-a intalnit cu conducerea AMPOR Autoritatea de Management Program Operational Regional) reprezentata de secretarul general adjunct Camelia Coporan si de subsecretarul de stat Mihai Grigore.

Sorin Grindeanu, despre fondurile europene: in doua luni s-a facut mai mult decat altii intr-un an si ceva

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, ca in doua luni din mandatul actualei guvernari s-a facut in domeniul absorbtiei de fonduri europene mai mult decat au realizat altii intr-un.

CRONOLOGIE. Atacul de pe Manchester Arena, soldat cu moartea a 22 de persoane si ranirea altor 59, a avut loc la patru ani dupa ce militarul Lee Rigby a fost ucis, la Londra. in urma cu exact doua luni, un barbat a intrat cu masina in multimea de pe Podul

Atacul care a avut loc, luni seara, la finalul unui concert sustinut de cantareata americana Ariana Grande, pe Manchester Arena, soldat cu moartea a 22 de persoane si ranirea a cel putin 59, este cel mai sangeros din ultimii zece ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )