Libnet.ro
UNICEF

13:15

Grindeanu, despre absorbtia fondurilor europene: S-a facut in doua luni mai mult decat au facut altii intr-un an

Adevărul Adevărul,
Grindeanu, despre absorbtia fondurilor europene: S-a facut in doua luni mai mult decat au facut altii intr-un an

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat joi ca, in doua luni, Guvernul pe care il conduce a facut, in domeniul absorbtiei de fonduri europene, mai mult decat au realizat altii intr-un an, precizand ca pas cu pas se va ajunge la absorbtia unor sume cat mai mari din fondurile europene. continuă pe Adevărul

Grindeanu, despre avertismentul Comisiei Europene: Anul trecut, liniste / Nu am auzit nici eu, nici romanii temeri privind depasiri si uite ca s-au depasit

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marti, la Parlament, referitor la avertismentul venit de la Comisia Europeana cu privire la obiectivul bugetar pe termen mediu al Romaniei, ca anul trecut nu s-a auzit despre aceste temeri legate de depasiri, potrivit news. ro. Atat prim-ministrul cat si liderul PSD, Liviu Dragnea, au precizat ca este posibil ca Romania sa transmita un raspuns Comisiei Europene privind acest avertisment.

Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii: Scopul proiectului este de a aseza aceasta piramida in mod corect

Premierul Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii, care a trecut de Senat si va intra in dezbatere la Camera Deputatilor. Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii .

Iohannis despre avertismentul Comisiei Europene: Stabilitatea, nu numai economica, dar si bugetara este extrem de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Brasov, intrebat despre avertismentul Comisiei Europene privind existenta unei abateri semnificative in 2016 fata de traiectoria de ajustare pentru.

in domeniul absorbtiei fondurilor europene s-a facut in doua luni mai mult decat au facut altii intr-un an

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, la evenimentului de semnare a primelor 11 contracte de finantare din sectorul Tehnologiei Informatiilor si Comunicarii TIC) in cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020, ca in doua luni Guvernul pe care il conduce a facut, in domeniul absorbtiei de fonduri europene, mai mult decat au realizat altii intr-un an, precizand ca pas cu pas se va ajunge la absorbtia unor sume cat mai mari din fondurile europene.

Sorin Grindeanu, despre fondurile europene: in doua luni s-a facut mai mult decat altii intr-un an si ceva

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, ca in doua luni din mandatul actualei guvernari s-a facut in domeniul absorbtiei de fonduri europene mai mult decat au realizat altii intr-un.

Sorin Grindeanu despre posibila copiere a unor documente SIPA: Daca este asa, atunci cei responsabili trebuie sa plateasca

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi ca cei care au facut copii sau care facut distrugeri ale unor documente din cadrul arhivei SIPA trebuie sa raspunda in fata legii. Asta, dupa ce senatorul PNL Iulia Scantei a spus pentru News. ro ca unele documente din arhiva au fost copiate.

Premierul Sorin Grindeanu, despre desecretizarea arhivei SIPA. Ce se va intampla in urmatoarele zile

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi ca in ceea ce priveste desecretizarea arhivei SIPA s-a facut un prim pas important, iar in zilele urmatoare vor mai fi facuti si altii. Am avut o.

Premierul Grindeanu, despre posibile remanieri: O sa analizam fiecare minister in parte

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat ca in privinta unei eventuale remanieri a Guvernului va fi luata o decizie in a doua parte a saptamanii, cand va fi analizat fiecare minister in parte.

Premierul Grindeanu, despre negocierile cu chinezii de la CGN pentru reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda: Suntem in discutii, sper sa facem pasi concreti

Autoritatile sunt in discutii cu compania China General Nuclear Power Corporation CGN) privind constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, a declarat miercuri premierul Sorin Grindeanu, care a subliniat ca spera ca partile sa faca pasi concreti in acest sens, mai ales ca in trecut mare parte din aceste negocieri au fost blocate, potrivit news. ro.

Grindeanu, despre eventuala remaniere: Evaluarea o sa o prezint cand simt ca se depaseste de catre unii ministri o anumita linie

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri ca va face evaluarea ministrilor atunci cand va simti ca se depaseste o anumita linie de catre unii membri ai guvernului, evaluare pe care o va discuta cu cei doi lideri ai coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )