Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dominic Fritz este infectat cu COVID-19

România Liberă România Liberă,
Dominic Fritz este infectat cu COVID-19

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca s-a infectat cu noul coronavirus, dupa ce mai intra. continuă pe România Liberă

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, confirmat cu COVID-19: Nici nu pot sa-mi imaginez cum si de unde l-am luat, dar asta este natura perfida a acestui virus

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19. Primarul a spusca a simtit dureri musculare si o stare subfebrila. Acesta a mai anuntat ca atributiile.

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, are COVID-19: A treia oara n-am scapat

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat marti pe Facebook ca a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Nici nu pot sa-mi imaginez cum si de unde l-am luat, dar asta este natura perfida a acestui virus, scrie el, precizand ca a avut mare grija si a respectat masurile sanitare.

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, are COVID-19

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat miercuri ca a fost diagnosticat cu COVID-19 si ca va ramane in izolare pentru urmatoarele 14 zile. Acesta a precizat ca a simtit dureri musculare si a avut si o stare subfrebrila, ceea ce l-a determinat sa faca testul.

Dominic Fritz, primarul Timisoarei, confirmat pozitiv cu COVID-19: A treia oara nu am scapat

PPrimarul Timisoarei, Dominic Fritz, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19 in cursul zilei de miercuri. DSP va realiza o ancheta epidemiologica la Primarie.

Dominic Fritz, in scandalul centrelor de vaccinare: Daca ni se dau atributii, sa vina si banii

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, se alatura primarilor care cer bani de la Guvern pentru gestionarea centrelor de vaccinare. in Timisoara, trebuie organizate 17 astfel de centre, insa edilul nu a putut spune cate centre vor fi functionale in data de 15 ianuarie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )