Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, are COVID-19

Antena3 Antena3,
Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, are COVID-19

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat miercuri ca a fost diagnosticat cu COVID-19 si ca va ramane in izolare pentru urmatoarele 14 zile. Acesta a precizat ca a simtit dureri musculare si a avut si o stare subfrebrila, ceea ce l-a determinat sa faca testul. continuă pe Antena3

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, are COVID-19: A treia oara n-am scapat

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat marti pe Facebook ca a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Nici nu pot sa-mi imaginez cum si de unde l-am luat, dar asta este natura perfida a acestui virus, scrie el, precizand ca a avut mare grija si a respectat masurile sanitare.

Si primarul Timisoarei critica Guvernul pe tema centrelor de vaccinare: O prea mare neclaritate care ne ingreuneaza sa finalizam aceste centre. Baza legala nu este clara, ne trebuie personal

La o zi dupa ce presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Emil Boc, s-a declarat nemultumit de ordonanta care prevede ca administratiile locale trebuie sa infiinteze si sa doteze centrele de vaccinare anti-Covid-19, fara ca documentul sa prevada si sursa de bani, primarul Timisoarei, Dominic Fritz, vorbeste si el despre problemele pe care le are primaria privind amenajarea centrelor de vaccinare. inca asteptam aceasta ordonanta de urgenta unde sa fie clarificata sursa de finantare, unde sa fie niste plafoane, pentru ca, din pacate, exista o prea mare neclaritate care ne ingreuneaza sa finalizam aceste centre, a spus Fritz, precizand ca cea mai mare problema este legata de lipsa de personal.

Dominic Fritz este infectat cu COVID-19

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca s-a infectat cu noul coronavirus, dupa ce mai intra.

Dominic Fritz, in scandalul centrelor de vaccinare: Daca ni se dau atributii, sa vina si banii

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, se alatura primarilor care cer bani de la Guvern pentru gestionarea centrelor de vaccinare. in Timisoara, trebuie organizate 17 astfel de centre, insa edilul nu a putut spune cate centre vor fi functionale in data de 15 ianuarie.

Dominic Fritz, primarul Timisoarei, confirmat pozitiv cu COVID-19: A treia oara nu am scapat

PPrimarul Timisoarei, Dominic Fritz, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19 in cursul zilei de miercuri. DSP va realiza o ancheta epidemiologica la Primarie.

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, confirmat cu COVID-19: Nici nu pot sa-mi imaginez cum si de unde l-am luat, dar asta este natura perfida a acestui virus

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19. Primarul a spusca a simtit dureri musculare si o stare subfebrila. Acesta a mai anuntat ca atributiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )