Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dominic Fritz nu isi poate prelua mandatul. Tribunalul Timis a amanat sentinta in cazul sau

B1 B1,
Dominic Fritz nu isi poate prelua mandatul. Tribunalul Timis a amanat sentinta in cazul sau

Tribunalul Timis a amanat sentinta privind validarea alegerii lui Dominic Fritz in functia de primar al Timisoarei. Pronuntarea deciziei a fost amanata pentru miercuri, 28 octombrie, transmite. continuă pe B1

Mandatul primarului ales al Timisoarei, Dominic Fritz, contestat in instanta de un lider ALDE

Tribunalul Timisoara judeca astazi contestatiile fata de alegerea lui Dominic Fritz ca primar al Timisoarei. Adrian Popescu, candidatul ALDE la primaria orasului, a depus un apel impotriva validarii candidaturii lui Fritz candidatul USR PLUS), pe motiv ca acesta nu ar avea domiciliul in Timisoara, scrie g4media.

Tribunalul Timis amana pronuntarea privind validarea mandatului de primar al lui Dominic Fritz

Tribunalul Timis a amanat, marti, pronuntarea privind validarea mandatului de primar al lui Dominic Fritz, acesta fiind contestat de trei timisoreni.

Dominic Fritz, tinut in sah. Tribunaul Timis a amanat sentinta in cazul sau

Tribunalul Timis a amanat sentinta privind validarea alegerii lui Dominic Fritz in functia de primar al Timisoarei. Pronuntarea deciziei a fost amanata pentru miercuri, 28 octombrie.

Instanta judeca, marti, contestatiile fata de alegerea lui Dominic Fritz ca primar al Timisoarei: Candidatul ALDE pentru functia de edil sustine ca Fritz nu are domiciliul in Timisoara

Contestatiile referitoare la alegerea lui Dominic Fritz USR-PLUS) in functia de primar al Timisoarei sunt judecate, marti, de instanta. Unul dintre apeluri a fost depus de fostul sau contracandidat, Adrian.

Dominic Fritz anunta infiintarea unei comisii de experti care sa gestioneze pandemia de COVID-19, la Timisoara

Primarul ales al municipiului Timisoara, Dominic Fritz, anunta ca, imediat dupa ce va fi investit in functie, va incepe sa functioneze o comisie de experti care il va sfatui in legatura cu controlul pandemiei de COVID-19 la Timisoara.

Planul lui Dominic Fritz de a face din Timisoara un oras exemplar in combaterea pandemiei coronavirus

Dominic Fritz, primarul ales al Timisoarei, care inca asteapta numirea oficiala, a lucrat la un plan pentru ca orasul de pe Bega sa lupte eficient in pandemia de coronavirus.

Dominic Fritz si Alin Nica dau semne ca ar face pace

Presedintele interimar al PNL Timis, Alin Nica, a declarat, luni seara, ca a decis impreuna cu prima.

Clotilde Armand nu este inca primar. Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva de validare a mandatului

Clotilde Armand nu isi poate prelua inca functia de primar al sectorului 1, din cauza faptului ca inca nu a primit decizia definitiva de validare a mandatului. Edilul ales a publicat, luni seara, un mesaj pe pa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )