Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dominic Raab, noul sef al diplomatiei britanice (Downing Street) Boris Johnson s-a inconjurat de eurosceptici

Hotnews Hotnews,
 Dominic Raab, noul sef al diplomatiei britanice (Downing Street) Boris Johnson s-a inconjurat de eurosceptici

Boris Johnson l-a numt pe Dominic Raab, un eurosceptic provenit din noua garda a conservatorilor britanici, in fruntea diplomatiei britanice, a anuntat miercuri Downing Street, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Cursa pentru Downing Street ajunge la final

Britanicii vor cunoaste marti numele succesorului prim-ministrului conservator Theresa May, un loc ce pare promis excentricului si controversatului Boris Johnson, a carui venire la putere ar intari posibilitatea unui Brexit fara accord. Deputatul de 55 de ani i se opune in cursa pentru putere lui Jeremy Hunt, 52 de ani, succesorul lui in fruntea diplomatiei britanice.

Theresa May, discurs optimist la plecarea de la Downing Street. Ce i-a transmis noului premier

Theresa May si-a tinut discursul de adio la Downing Street, dupa care s-a dus la Palatul Buckingham pentru a-i inmana demisia reginei Elisabeta a II-a, relateaza BBC.

Boris Johnson si iubita sa, primul cuplu necasatorit care va sta la Downing Street. Ce provocari legate de protocolul regal va avea Regina Elisabeta

Boris Johnson se pregateste sa se mute impreuna cu iubita Carrie Symonds la Downing Street, in acest weekend. insa cuplul va aduce multe provocari protocolului regal, spre sfarsitul verii.

Ziua Z pentru Boris Johnson, care asteapta instalarea la Downing Street

Fostul primar al Londrei Boris Johnson, asteptat ca invingator in cursa catre Downing Street, se confrunta cu uriasa provocare a impasului Brexitului, careia i se adauga de-acum si solutionarea crizei cu Iranul, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )