Libnet.ro
UNICEF

19:16

Domnia lui Donald Trump: a inceput cenzura online a autoritatilor americane

Playtech Playtech,
Domnia lui Donald Trump: a inceput cenzura online a autoritatilor americane

La doar cateva zile dupa ce Donald Trump a ocupat pozitia de presedinte SUA, autoritatatile americane din mai multe domenii au inceput sa simta repercusiunile. La sfarsitul saptamanii trecute, Donald Trump a fost investit in functia de presedinte al Statele Unite ale Americii. Inaugurarea a fost urmarita de intreaga planeta, dar curiozitatea mai mare a []. continuă pe Playtech

Ziua investirii lui Donald Trump: Viitorul cuplu prezidential a participat la o slujba religioasa la o biserica din apropierea Casei Albe (VIDEO)

La Washington au inceput ceremoniile premergatoare investirii in functie a lui Donald Trump, care va deveni astfel cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Trump si-a inceput.

Statele Unite intra sub presedintia lui Donald Trump: La Washington au inceput ceremoniile premergatoare inaungurarii (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, are loc ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Capitala Washington este intr-o atmosfera festiva, orasul fiind luat cu asalt de.

Primele zile ale noii administratii la Casa Alba au fost tensionate. Donald Trump - razboi cu presa, pace cu CIA

Noul presedinte al SUA si-a inceput mandatul cu stangul. Sfatuit de toti consilierii sa nu intre in conflict cu presa si cu serviciile secrete, cu CIA in special, Donald Trump i-a ascultat pe jumatate. Si a declarat razboi presei.

Ziua cea mai mare pentru Donald Trump: Vineri va fi investit in functia de presedinte al Statelor Unite intr-o ceremonie ce se anunta grandioasa (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, America va avea, oficial, cel de-al 45-lea presedinte. Ceremoniile de investire a lui Donald Trump au inceput deja de joi, intr-un ritm fulminant. Asa cum a fost, de fapt, toata.

Donald Trump il va primi pe presedintele Mexicului la Casa Alba. Trump ameninta ca vrea sa ridice un gard la frontiera comuna

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, il va primi pe omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, pe 31 ianuarie la Casa Alba.

Cum si unde i-a fost prezentata Melania lui Donald Trump. Ce fel de prima-doamna va fi Melania Trump

Paolo Zampoli, fostul impresar al Melaniei Trump si prieten cu Donald Trump, a povestit, pentru Qmagazine, momentul in care presedintele SUA a intalnit-o pentru prima data pe actuala sa sotie. Desi insotit de o femeie, Trump a fost fascaninat de Melania Trump de la prima vedere, urmand ca doar la cateva saptamani sa devina un cuplu.

ZECI de persoane au fost RETINUTE in urma protestelor violente impotriva lui DONALD TRUMP

Incidente violente in ziua investirii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Peste 250. 000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de politicile lui Trump.

NARCISIST, DEZAGREABIL si AGRESIV: Afla PORTRETUL PSIHOLOGIC al lui Donald Trump!

Donald Trump devine Presedintele cu numarul 45 al Statelor Unite. Narcisist, dezagreabil si agresiv, Trump nu lasa pe nimeni indiferent. Cum se explica aceste trasaturi de caracter si ce riscuri sunt cu Trump.

Donald Trump devine, astazi, al 45-lea presedinte al SUA

ACTUALIZARE 11:44 Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press. ----- Presedintele ales al SUA, Donald Trump, va deveni, astazi, presedinte in exercitiu, dupa ce va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura in fata Capitoliului.

Donald Trump nu isi va face publice declaratiile fiscale

Presedintele Donald Trump nu va publica declaratiile sale fiscale, chiar si dupa ce o auditare mentionata frecvent de el este completa, a declarat consilierul senior Kellyanne Conway, potrivit CNN. Conway a fost presata intr-un interviu sa spuna daca Casa Alba va raspunde unei petitii cu peste 200. 000 de semnaturi prin care lui Trump i se cere sa elibereze declaratiile fiscale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )