Libnet.ro
UNICEF

01:06

Donald Trump nu isi va face publice declaratiile fiscale

Adevărul Adevărul,
Donald Trump nu isi va face publice declaratiile fiscale

Presedintele Donald Trump nu va publica declaratiile sale fiscale, chiar si dupa ce o auditare mentionata frecvent de el este completa, a declarat consilierul senior Kellyanne Conway, potrivit CNN. Conway a fost presata intr-un interviu sa spuna daca Casa Alba va raspunde unei petitii cu peste 200. 000 de semnaturi prin care lui Trump i se cere sa elibereze declaratiile fiscale. continuă pe Adevărul

Departamentul Justitiei a stabilit ca noul presedinte Donald Trump isi poate angaja ginerele la Casa Alba

Departamentul Justitiei din SUA a decis ca presedintele Donald Trump poate sa il angajeze pe ginerele sau, Jared Kushner, in functia de consilier de rang inalt la Casa Alba.

Donald Trump nu isi va publica declaratiile fiscale, anunta o consiliera a presedintelui SUA

Donald Trump nu isi va publica declaratiile fiscale, a declarat consiliera sa, Kellyane Conway, scrie Agerpres, citand postul de televiziune ABC News. Oamenilor nu le-a pasat. Au votat pentru el si permiteti-mi sa fiu foarte clara: majoritatea americanilor sunt foarte preocupati de cum vor arata propriile lor declaratii fiscale pe durata mandatului presedintelui Trump, nu cum arata ale lui, a afirmat consiliera liderului de la Casa Alba.

Donald Trump isi respecta promisiunea facuta Israelului si muta Ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim

Casa Alba a anuntat duminica inceperea demersurilor in vederea mutarii, de la Tel Aviv la Ierusalim, a sediului Ambasadei Statelor Unite in Israel.

incepe presedintia lui Donald Trump! Inauguration Day: astazi, 20 ianuarie, presedintele SUA va fi investit oficial in functie

Investitura prezidentiala americana reprezinta o traditie bipartita unica si chiar cele mai vii dezbateri politice partizane sunt lasate deoparte, pentru a marca tranzitia pasnica a puterii.

Donald Trump nu isi va publica declaratia fiscala: Oamenilor nu le pasa de acest subiect

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, nu isi va publica declaratiile de avere, a afirmat consiliera sa, Kellyane Conway, postului de televiziune ABC News.

Donald Trump il va primi pe presedintele Mexicului la Casa Alba. Trump ameninta ca vrea sa ridice un gard la frontiera comuna

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, il va primi pe omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, pe 31 ianuarie la Casa Alba.

Politicianul italian antieuropean Beppe Grillo isi exprima admiratia fata de Donald Trump si Vladimir Putin

Beppe Grillo, fondatorul Miscarii Cinci Stele M5S), antieuropeana, care a devenit una dintre principalele forte politice din Italia, si-a exprimat sprijinul fata de Donald Trump si Vladimir Putin .

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va sustine acordul nuclear cu Iranul in discutiile cu presedintele Donald Trump

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, si-a exprimat increderea in beneficiile liberului schimb si sprijinul pentru acordul nuclear incheiat cu Iranul la intalnirea pe care o va avea in aceasta saptamana cu presedintele american Donald Trump, a spus luni purtatoarea sa de cuvant.

Presedintele SUA despre MANIFESTATIILE impotriva sa: Ce MESAJ a adresat Donald Trump FEMINISTELOR pe Twitter

Presedintele SUA, Donald Trump, a reactionat duminica pe Twitter dupa manifestatiile masive impotriva sa desfasurate in ziua precedenta. Daca initial s-a intrebatr de ce protestatarii nu au me.

Cum si unde i-a fost prezentata Melania lui Donald Trump. Ce fel de prima-doamna va fi Melania Trump

Paolo Zampoli, fostul impresar al Melaniei Trump si prieten cu Donald Trump, a povestit, pentru Qmagazine, momentul in care presedintele SUA a intalnit-o pentru prima data pe actuala sa sotie. Desi insotit de o femeie, Trump a fost fascaninat de Melania Trump de la prima vedere, urmand ca doar la cateva saptamani sa devina un cuplu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )