Libnet.ro
UNICEF

07:30

Donald Trump, ACTOR in filmul Singur acasa 2. Ce personaj interpreteaza presedintele ales al Statelor Unite (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump, ACTOR in filmul Singur acasa 2. Ce personaj interpreteaza presedintele ales al Statelor Unite (VIDEO)

Daca pana acum a fost unul dintre cei mai puternici oameni din lume, odata cu alegerea sa in fruntea Americii a reusit sa ajunga chiar cel mai puternic de pe mapamond. De-a lungul timpului, Trump a r. continuă pe B1

Efectul Singur Acasa: record in audiente pentru Pro TV care a dominat cu a 12-a difuzare a filmului

Filmul Singur Acasa 2: Pierdut in New York/ Home Alone 2: Lost in New York a realizat inca un record in audiente, la a 12-a difuzare pe Pro TV, o treime dintre romanii care se uitau la televizor in seara de sambata stand cu ochii pe aventurile lui Kevin McCallister.

Elon Musk va colabora cu Donald Trump, la Casa Alba

Presedintele-ales al Statelor Unite, Donald Trump, aduce oameni de afaceri de succes in cadrul administratiei sale, cel mai recent nume fiind al lui Elon Musk. Pentru ca Donald Trump si administratia sa sa inteleaga mai bine directiile in care sectorul de transporturi se dezvolta si va trebui sa se dezvolte, in viitor, acesta i-a cooptat [].

Cine se incumeta sa cante la ceremonia de investire a lui Donald Trump VIDEO

Echipa presedintelui-ales al Statelor Unite a avut dificila misiune de a gasi un artist dispus sa cante la ceremonia de investire a lui Donald Trump. in cele din urma, a fost anuntat ca Jackie Evancho, devenita celebra dupa participarea in show-ul Americas Got Talent, a acceptat sa interpreteze imnul Americii, alte doua nume sonore din industria muzicala fiind vehiculate pentru marele eveniment.

Tarile baltice spera sa incheie acorduri militare cu SUA inainte de investirea lui Donald Trump

Statele Unite si tarile baltice spera sa incheie acorduri militare inainte de instalarea la Casa Alba a miliardarului populist. Guvernele tarilor, aflate in vecinatatea Rusiei, sunt ingrijorate de atitudinea binevoitoare a lui Donald Trump fata de presedintele rus, Vladimir Putin, au afirmat pentru AFP mai multi oficiali.

Un militant pentru reducerea masiva a cheltuielilor, alegerea lui Donald Trump pentru postul de director de buget al Casei Albe

Reprezentantul Carolinei de Sud, Mick Mulvaney, a fost alegerea viitorului presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, pentru conducerea Biroului de Buget si Management, care elaboreaza propunerea de buget pentru presedinte si joaca un rol-cheie in reglementari, informeaza DPA.

Tarile Baltice urgenteaza incheierea acordurilor militare cu SUA inainte de investirea lui Donald Trump

Tarile baltice aflate in vecinatatea Rusiei spera sa incheie acorduri militare cu SUA inainte de instalarea la Casa Alba a miliardarului Donald Trump, informeaza Digi 24. Statele sunt.

Donald Trump il propune pe Mick Mulvaney, un conservator fiscal din Carolina de Sud, pentru postul de director de buget al Casei Albe

Presedintele ales, Donald Trump, a declarat sambata ca l-a ales Mick Mulvaney, reprezentant al Carolinei de Sud, pentru postul de director de buget al Casei Albe, indreptandu-se catre un conservator fiscal pentru a-l ajuta sa isi indeplineasca agenda politica, scrie Reuters.

Revista Vanity Fair, numar record de abonamente dupa atacurile lui Donald Trump pe Twitter

Publicatia Vanity Fair a inregistrat un numar record de abonamente dupa ce noul presedinte american Donald Trump a postat pe pe pagina sa de Twitter un mesaj in care numeste publicatia ca fiind.

Donald Trump ii pune pe jar pe fostii spioni americani

Donald Trump a provocat - prin dispretul fata de concluziile CIA cu privire la interventia Rusiei in alegerile americane - ingrijorarea si furia fostilor spioni americani, care se tem ca o prapastie fara precedent incepe sa se formeze intre viitorul presedinte si o sursa cruciala de informatii, releva AFP.

Nepoata politicianului Mitt Romney a fost numita de Donald Trump in functia de presedinte al Comitetului Republican National

Nepoata fostului guvernator republican al statului Massachusetts, Mitt Romney, va ocupa postul de presedinte al Comitetului Republican National, a anuntat presedintele ales al SUA, Donald Trump, citat de The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )