Libnet.ro
UNICEF

06:30

Donald Trump il propune pe Mick Mulvaney, un conservator fiscal din Carolina de Sud, pentru postul de director de buget al Casei Albe

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump il propune pe Mick Mulvaney, un conservator fiscal din Carolina de Sud, pentru postul de director de buget al Casei Albe

Presedintele ales, Donald Trump, a declarat sambata ca l-a ales Mick Mulvaney, reprezentant al Carolinei de Sud, pentru postul de director de buget al Casei Albe, indreptandu-se catre un conservator fiscal pentru a-l ajuta sa isi indeplineasca agenda politica, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Un militant pentru reducerea masiva a cheltuielilor, alegerea lui Donald Trump pentru postul de director de buget al Casei Albe

Reprezentantul Carolinei de Sud, Mick Mulvaney, a fost alegerea viitorului presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, pentru conducerea Biroului de Buget si Management, care elaboreaza propunerea de buget pentru presedinte si joaca un rol-cheie in reglementari, informeaza DPA.

Elon Musk va colabora cu Donald Trump, la Casa Alba

Presedintele-ales al Statelor Unite, Donald Trump, aduce oameni de afaceri de succes in cadrul administratiei sale, cel mai recent nume fiind al lui Elon Musk. Pentru ca Donald Trump si administratia sa sa inteleaga mai bine directiile in care sectorul de transporturi se dezvolta si va trebui sa se dezvolte, in viitor, acesta i-a cooptat [].

Tarile Baltice urgenteaza incheierea acordurilor militare cu SUA inainte de investirea lui Donald Trump

Tarile baltice aflate in vecinatatea Rusiei spera sa incheie acorduri militare cu SUA inainte de instalarea la Casa Alba a miliardarului Donald Trump, informeaza Digi 24. Statele sunt.

Revista Vanity Fair, numar record de abonamente dupa atacurile lui Donald Trump pe Twitter

Publicatia Vanity Fair a inregistrat un numar record de abonamente dupa ce noul presedinte american Donald Trump a postat pe pe pagina sa de Twitter un mesaj in care numeste publicatia ca fiind.

Donald Trump ii pune pe jar pe fostii spioni americani

Donald Trump a provocat - prin dispretul fata de concluziile CIA cu privire la interventia Rusiei in alegerile americane - ingrijorarea si furia fostilor spioni americani, care se tem ca o prapastie fara precedent incepe sa se formeze intre viitorul presedinte si o sursa cruciala de informatii, releva AFP.

Cine se incumeta sa cante la ceremonia de investire a lui Donald Trump VIDEO

Echipa presedintelui-ales al Statelor Unite a avut dificila misiune de a gasi un artist dispus sa cante la ceremonia de investire a lui Donald Trump. in cele din urma, a fost anuntat ca Jackie Evancho, devenita celebra dupa participarea in show-ul Americas Got Talent, a acceptat sa interpreteze imnul Americii, alte doua nume sonore din industria muzicala fiind vehiculate pentru marele eveniment.

Nepoata politicianului Mitt Romney a fost numita de Donald Trump in functia de presedinte al Comitetului Republican National

Nepoata fostului guvernator republican al statului Massachusetts, Mitt Romney, va ocupa postul de presedinte al Comitetului Republican National, a anuntat presedintele ales al SUA, Donald Trump, citat de The Guardian.

Revista Forbes l-a numit pe presedintele Putin drept cel mai puternic lider al lumii. Pozitia a doua este ocupata de Donald Trump

Revista Forbes a anuntat miercuri desemnarea in pozitia de cel mai puternic lider al lumii a presedintelui rus Vladimir Putin. intre timp, pozitia a doua in topul realizat de revista americana este ocupata de presedintele-ales Donald Trump, transmite France Presse.

Vladimir Putin a fost ales, de Forbes, cel mai puternic om din lume: Ce loc a ocupat Donald Trump

Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume, situandu-se inaintea lui Donald Trump si a Angelei Merkel, potrivit clasamentului pe 2016 intocmit de revista Forbes si publicat miercuri, re.

Mihail Gorbaciov: Lipsa de experienta politica a lui Donald Trump ar putea fi un lucru bun.

Fostul lider sovietic, Mihail Gorbaciov, a explicat faptul ca lipsa de experienta in domeniul politic a presedintelui ales al SUA, Donald Trump, ar putea fi un lucru bun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )