Libnet.ro
UNICEF

10:45

Donald Trump, acuzatii dure la adresa Guvernului Angela Merkel. Situatia este chiar mai grava

Antena3 Antena3,
Donald Trump, acuzatii dure la adresa Guvernului Angela Merkel. Situatia este chiar mai grava

Presedintele SUA, Donald Trump, a facut acuzatii grave la adresa Guvernului Germaniei, condus de Angela Merkel. Liderul american a spus ca ascunde fatele despre cresterea infractionalitatii generate de. continuă pe Antena3

Donald Trump intervine n criza din Germania: Poporul german se ntoarce mpotriva liderilor / Nu vrem ca ce se ntmpla cu imigratia n Europa sa se ntmple la noi!

Presedintele american Donald Trump s-a amestecat luni in criza politica din Germania, afirmand ca germanii se intorc impotriva cancelarului Angela Merkel din cauza crizei migratorii, scrie AFP.

Angela Merkel primeste un ultimatum din partea aliatei sale bavareze CSU

Adeptii politicii dure din cadrul blocului conservator al cancelarului federal Angela Merkel i-au dat sefei Executivului de la Berlin un ultimatum de doua saptamani pentru a gasi o solutie europeana in privinta problemei migratiei, relateaza AFP si dpa.

Angela Merkel si Emmanuel Macron sustin crearea unui buget comun pentru Zona euro

Germania si Franta sustin crearea unui buget comun pentru Zona euro cu scopul de a o proteja mai bine in fata crizelor, a anuntat marti, la Berlin, cancelarul german Angela Merkel, potrivit AFP.

Avertismentul ministrului francez de Finante: Europa este ntr-o stare de descompunere / Angela Merkel are nevoie rapid de un avans n chestiunea migratiei

Cancelarul german Angela Merkel, intr-o pozitie politica delicata, si presedintele francez Emmanuel Macron se intalnesc marti, in plina criza migratorie, in incercarea de a ajunge la o pozitie comuna pentru reforma unei Europe amenintate de descompunere, scrie AFP.

Germania: Ultimatum pentru Angela Merkel cu privire la migranti

Aripa dreapta a coalitiei guvernamentale in Germania intentioneaza sa-i prezinte luni un ultimatum cancelarului Angela Merkel, impunandu-i sa restranga primirea migrantilor la frontiere, intrucat in absenta acestei masuri tara va intra intr-o grava criza politica, informeazaAgerpres, care citeaza AFP.

Un membru al Grupului Bilderberg o sfatuieste pe Angela Merkel sa demisioneze imediat

Reputatul profesor de istorie Niall Ferguson a acordat recent un interviu cotidianului german Die Welt, unde spune, nici mai mult nici mai putin, ca Angela Merkel trebuie sa demisioneze imediat. Vocea sa are o greutate aparte in cadrul elitei intelectuale din Vest, fapt recunoscut inclusiv prin invitatia de a participa la intalnirile anuale ale Grupului Bilderberg din 2016, 2017 si 2018. in 2016, profesorul Ferguson a participat si la Forumul de la Davos.

Angela Merkel isi mentine pozitia in disputa cu ministrul ei de interne pe tema imigratiei si cere o solutie europeana

Imigratia este o problema ce necesita o solutie europeana, a insistat sambata cancelarul german Angela Merkel, refuzand sa faca vreun pas inapoi in disputa pe acest subiect cu aliatii ei conservatori bavarezi care ii ameninta existenta coalitiei.

Donald Trump: Acordul cu Coreea de Nord este laudat si sarbatorit de toata Asia. n SUA, unii ar prefera mai degraba sa esueze dect sa recunoasca o victorie a lui Trump

Presedintele american Donald Trump sustine, intr-o postare pe Twitter, ca acordul cu Coreea de Nord este laudat de toata Asia si ca oamenii sunt foarte fericiti, in timp ce in SUA unii ar prefera mai degraba sa esueze decat sa recunoasca o victorie a lui Trump.

DONALD TRUMP, discutii despre apararea FRONTIEREI cu PREMIERUL UNGARIEI! INCREDIBIL ce se va intampla langa GRANITA CU ROMANIA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, la telefonat pe premierul maghiar Viktor Orban pentru a discuta despre noul ambasador al SUA in Ungaria, care isi ia postul in primire saptamana viitoare, a.

Donald Trump reafirma, mpotriva tuturor evidentelor, ca Germania nregistreaza o crestere a criminalitatii, din cauza migrantilor

Presedintele american Donald Trump a reafirmat marti, impotriva tuturor evidentelor, ca Germania inregistreaza o crestere a criminalitatii din cauza imigratiei, punand public sub semnul indoielii cifrele oficiale, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )