Libnet.ro
UNICEF

15:00

Donald Trump anunta cele mai severe sanctiuni impuse Iranului: Nicio tara nu a mai cunoscut asta pana acum

B1 B1,
Donald Trump anunta cele mai severe sanctiuni impuse Iranului: Nicio tara nu a mai cunoscut asta pana acum

Statele Unite au anuntat vineri noi masuri contra Bancii Centrale a Iranului si Fondului suveran din Teheran pentru finantarea terorismului, prezentate de Donald Trump drept sanctiunile cele mai severe. continuă pe B1

Donald Trump anunta ca tocmai a impus Iranului cele mai severe sanctiuni cunoscute vreodata de o tara

Statele Unite au anuntat vineri noi masuri contra Bancii Centrale a Iranului si Fondului suveran din Teheran pentru finantarea terorismului, prezentate de Donald Trump drept sanctiunile cele mai severe impuse vreodata unei tari, scrie AFP.

IRAN: Trump anunta sanctiunile cele mai severe impuse vreodata unei tari

Statele Unite au anuntat, vineri, noi masuri contra Bancii Centrale a Iranului si Fondului suveran din Teheran pentru finantarea terorismului, prezentate de Donald Trump drept sanctiunile cele mai severe impuse vreodata unei tari.

Donald Trump anunta ca nu se va intalni cu Hassan Rouhani Khamenei respinge orice dialog cu SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat marti seara ca nu intentioneaza sa aiba vreo intrevedere cu omologul din Iran, Hassan Rouhani, in timp ce liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, a exclus posibilitatea oricaror contacte cu Statele Unite, potrivit Mediafax.

Iran: Trump anunta sanctiunile cele mai severe impuse vreodata unei tari

Statele Unite au anuntat vineri noi masuri contra Bancii Centrale a Iranului si Fondului suveran din.

Donald Trump anunta o inasprire substantiala a sanctiunilor impuse Iranului dupa atacul din Arabia Saudita

Presedintele Donald Trump a dispus miercuri o inasprire substantiala a sanctiunilor impotriva Iranului, dupa atacul cu drone efectuat sambata asupra unor instalatii petroliere in Arabia.

Trump anunta o inasprire substantiala a sanctiunilor impuse Iranului

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri o inasprire substantiala a sanctiunilor impuse Iranului, dupa atacurile de sambata vizand instalatii petroliere in Arabia Saudita, a caror responsabilitate Washingtonul o imputa Teheranului, relateaza AFP.

Trump anunta acorduri comerciale cu Japonia

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca Washingtonul a convenit acorduri comerciale cu Tokyo, care ar putea fi implementate fara aprobarea Congresului, dar nu a dat asigurari ca SUA nu vor impune tarife importurilor de automobile din Japonia, transmite Reuters.

DONALD TRUMP DUPA ATACUL ASUPRA ARABIEI SAUDITE Statele Unite sunt gata de actiune

Guvernul american a publicat fotografii ce indica ca atacurile ar fi venit din directia Iranului sau Irakului * Jeff Currie, Goldman Sachs: Pentru o perioada de intrerupere a productiei mai mare de sase saptamani, ma astept ca pretul titeiului Brent sa se ridice rapid peste 75 de dolari * Jason Gammel, Jefferies: in scenariul cel mai nefavorabil, ceea ce presupune inchiderea transportului prin Stramtoarea Hormuz, este posibil ca preturile petrolului sa ajunga la 100 de dolaribaril * Oficialii sauditi iau in calcul amanarea listarii Saudi Aramco, planificata pentru finalul anului 2020 sau inceputul lui 2021 Statele Unite sunt gata sa raspunda atacului asupra Arabiei Saudite, ce a provocat intreruperea a 5% din productia globala de titei si a cauzat cea mai mare crestere a pretului petrolului din 1991, a declarat presedintele american Donald Trump, dupa ce oficiali americani au spus ca dovezile indica implicarea Iranului in agresiune.

Cel mai puternic om din lume s-a intalnit cu Donald Trump

Mark Zuckerberg, CEO al Facebook si probabil cel mai puternic om din lume ca lider al companiei care detine datele a peste 2,3 miliarde de oameni, s-a intalnit joi cu Donald Trump in Biroul Oval al Casei Albe. in timp ce Zuck nu s-a deranjat sa mentioneze intalnirea pe nici una din mediile sociale pe care le detine, presedintele a postat mandru fotografia celor doi strangandu-si mainile pe Facebook, Twitter si Instagram care este tot proprietatea lui Facebook).

Donald Trump s-a intalnit cu Mark Zuckerberg. Presedintele SUA criticase Facebook de mai multe ori, pentru ca ar fi favorizat stanga radicala

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat, joi seara, ca s-a intalnit cu Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, in biroul Oval. Mark este in Washington, D. , unde se intalneste cu legiuitorii, pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )