Libnet.ro
UNICEF

07:00

Trump anunta o inasprire substantiala a sanctiunilor impuse Iranului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump anunta o inasprire substantiala a sanctiunilor impuse Iranului

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri o inasprire substantiala a sanctiunilor impuse Iranului, dupa atacurile de sambata vizand instalatii petroliere in Arabia Saudita, a caror responsabilitate Washingtonul o imputa Teheranului, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump anunta o inasprire substantiala a sanctiunilor impuse Iranului dupa atacul din Arabia Saudita

Presedintele Donald Trump a dispus miercuri o inasprire substantiala a sanctiunilor impotriva Iranului, dupa atacul cu drone efectuat sambata asupra unor instalatii petroliere in Arabia.

Donald Trump anunta ca nu se va intalni cu Hassan Rouhani Khamenei respinge orice dialog cu SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat marti seara ca nu intentioneaza sa aiba vreo intrevedere cu omologul din Iran, Hassan Rouhani, in timp ce liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, a exclus posibilitatea oricaror contacte cu Statele Unite, potrivit Mediafax.

Trump anunta acorduri comerciale cu Japonia

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca Washingtonul a convenit acorduri comerciale cu Tokyo, care ar putea fi implementate fara aprobarea Congresului, dar nu a dat asigurari ca SUA nu vor impune tarife importurilor de automobile din Japonia, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )