Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump anunta o crestere cu 54 de miliarde de dolari a bugetului destinat apararii SUA

B1 B1,
Donald Trump anunta o crestere cu 54 de miliarde de dolari a bugetului destinat apararii SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a promis luni o crestere importanta a bugetului destinat apararii si a celui pentru infrastructura, informeaza RT. com. Este vorba de o suplimentare cu 54 de miliarde de. continuă pe B1

SUA: Donald Trump promite o crestere istorica a bugetului pentru Aparare / Cheltuielile militare vor fi majorate cu 54 de miliarde de dolari si va fi diminuat ajutorul international

Presedintele american Donald Trump a promis luni o crestere istorica a anvelopei destinate Apararii in viitorul buget federal, ale carui principale prioritati ar urma sa fie anuntate in cursul zilei, scrie AFP. UPDATE: Administratia Trump vrea sa majoreze cheltuielile militare cu 54 de miliarde de dolari, adica cu aproximativ 9%, si sa diminueze ajutorul strain, in proiectul sau de buget pentru 2018, a informat luni un oficial de la Casa Alba.

Donald Trump vrea sa suplimenteze bugetul apararii cu 54 de miliarde de dolari

Presedintele Donald Trump vrea sa suplimenteze cu pana la 54 de miliarde de dolari cheltuielile pentru aparare in bugetul din 2018, ceea ce reprezinta o crestere masiva de 9% fata de actualul buget al apararii. in schimb, liderul american propune taieri masive pentru programele de asistenta internationala si pentru fondurile destinate protectiei mediului, relateaza BBC.

Cat l-ar putea costa pe presedintele SUA, Donald Trump, planul privind deportarea. Oficialii americani implicati in elaborarea bugetului federal sunt ingrijorati

Planul presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, de a creste numarul deportarilor ar putea costa miliarde de dolari.

VIDEO. Presedintele SUA, Donald Trump, a fost ironizat la gala premiilor Oscar 2017: Hey, Donald Trump, esti treaz?

Realizatorul de talk-show-uri si actorul Jimmy Kimmel a prezentat cea de-a 89-a gala a premiilor Oscar, profitand de aceasta pozitie pentru a-l ironiza, in repetate randuri, pe presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Controversatul politician britanic Nigel Farage, la cina cu Donald Trump desi NU a fost INVITAT (FOTO)

Politicianul britanic extremist Nigel Farage a luat cina cu Donald Trump, dar exista voci care au declarat ca acesta nu a fost invitat la masa lui Trump, ci a reusit sa se strecoasre pe ultima suta de.

Donald Trump, victima ironiilor in seara decernarii Oscarurilor. Cine l-a luat peste picior pe liderul SUA (FOTO)

Gala de decernare a premiilor Oscar nu a trecut cu vederea discursul cu aluzii politice si ironii la adresa presedintelui Donald Trump. Prezentatorul evenimentului, Jimmy Kimmel, a profitat de momentul sau pentru a a-.

Donald Trump considera trucata alegerea lui Tom Perez la sefia democratilor americani

Donald Trump considera ca alegerea lui Tom Perez la sefia democratilor americani a fost trucata si ca acesta este omul lui Obama, scrie AFP.

Propunerea lui Donald Trump pentru de secretar al Marinei Statelor Unite si-a retras candidatura

Propunerea lui Donald Trump pentru postul de secretar al Marinei Statelor Unite, Philip Bilden, si-a retras candidatura pentru post, a anuntat luni dimineata secretarul Apararii James Mattis, conform CNN.

VIDEO. O noua decizie controversata a presedintelui american Donald Trump: Nu va participa la Dineul Asociatiei Corespondentilor de la Casa Alba

Donald Trump a anuntat ca nu va participa la Dineul Asociatiei Corespondentilor de la Casa Alba din data de 29 aprilie, fiind primul presedinte american din ultimii 36 de ani care nu asista la acest eveniment, relateaza presa internationala, informeaza Mediafax.

Donald Trump nu va participa la Dineul Asociatiei Corespondentilor de la Casa Alba

Donald Trump a anuntat ca nu va participa la Dineul Asociatiei Corespondentilor de la Casa Alba din data de 29 aprilie, fiind primul presedinte american din ultimii 36 de ani care nu asista la acest eveniment, relateaza presa internationala, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )