Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO. Presedintele SUA, Donald Trump, a fost ironizat la gala premiilor Oscar 2017: Hey, Donald Trump, esti treaz?

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Presedintele SUA, Donald Trump, a fost ironizat la gala premiilor Oscar 2017: Hey, Donald Trump, esti treaz?

Realizatorul de talk-show-uri si actorul Jimmy Kimmel a prezentat cea de-a 89-a gala a premiilor Oscar, profitand de aceasta pozitie pentru a-l ironiza, in repetate randuri, pe presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. continuă pe România Liberă

Cat l-ar putea costa pe presedintele SUA, Donald Trump, planul privind deportarea. Oficialii americani implicati in elaborarea bugetului federal sunt ingrijorati

Planul presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, de a creste numarul deportarilor ar putea costa miliarde de dolari.

SUA: Donald Trump promite o crestere istorica a bugetului pentru Aparare / Cheltuielile militare vor fi majorate cu 54 de miliarde de dolari si va fi diminuat ajutorul international

Presedintele american Donald Trump a promis luni o crestere istorica a anvelopei destinate Apararii in viitorul buget federal, ale carui principale prioritati ar urma sa fie anuntate in cursul zilei, scrie AFP. UPDATE: Administratia Trump vrea sa majoreze cheltuielile militare cu 54 de miliarde de dolari, adica cu aproximativ 9%, si sa diminueze ajutorul strain, in proiectul sau de buget pentru 2018, a informat luni un oficial de la Casa Alba.

Presedintele american Donald Trump, atac la adresa FBI: Biroul este INCAPABIL sa impiedice scurgerile de informatii

Presedintele american Donald Trump a adus vineri mai multe critici la adresa Biroului Federal de Informatii FBI) intr-un mesaj postat pe Twitter, la scurt timp dupa informatii aparute in presa si.

Donald Trump anunta o crestere cu 54 de miliarde de dolari a bugetului destinat apararii SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a promis luni o crestere importanta a bugetului destinat apararii si a celui pentru infrastructura, informeaza RT. com. Este vorba de o suplimentare cu 54 de miliarde de.

Donald Trump critica politica europeana privind imigratia: Parisul nu mai este Paris. Teroristii straini nu vor putea lovi America daca nu pot intra

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat politica unor state europene si a Uniunii Europene in chestiunea imigrantilor, sustinand ca acceptarea lor favorizeaza terorismul in tarile care ii primesc.

Donald Trump continua razboiul cu presa si sustine ca jurnalistii nu trebuie sa aiba dreptul de a-si proteja sursele

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat din nou presa, vineri, sustinand ca jurnalistii nu ar trebui sa aiba dreptul de a cita surse aflate sub protectia anonimatului.

Donald Trump, victima ironiilor in seara decernarii Oscarurilor. Cine l-a luat peste picior pe liderul SUA (FOTO)

Gala de decernare a premiilor Oscar nu a trecut cu vederea discursul cu aluzii politice si ironii la adresa presedintelui Donald Trump. Prezentatorul evenimentului, Jimmy Kimmel, a profitat de momentul sau pentru a a-.

George Clooney l-a criticat public pe Donald Trump la gala premiilor Cesar 2017

George Clooney, care a primit un premiu Cesar onorific la cea de-a 42-a editie a acestei gale, organizata vineri seara, la Paris, a sustinut un discurs cu o profunda tenta politica, in care l-a criticat pe Donald Trump si a cerut publicului francez sa nu permita urii sa castige, informeaza The Hollywood Reporter.

Donald Trump vrea cel mai puternic arsenal nuclear din lume: Capacitatea SUA a ramas in urma

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca isi doreste sa se asigure ca arsenalul nuclear al Statelor Unite este superior altor tari, declarand ca America a ramas in urma.

Donald Trump vrea consolidarea arsenalului nuclear al SUA, pe motiv ca a ramas in urma fata de alte state

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, doreste ca aresnalul tarii sa fie superior al celui detinut de alte state. in opinia sa, SUA a ramas in urma, din punct de vedere al capacitatii nucleare.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )