Libnet.ro
UNICEF

14:15

Donald Trump anunta ca le-a cerut autoritatilor SUA sa incetineasca ritmul de testare pentru coronavirus, o sabie cu doua taisuri. Un oficial de la Casa Alba sustine ca presedintele a glumit

B1 B1,
Donald Trump anunta ca le-a cerut autoritatilor SUA sa incetineasca ritmul de testare pentru coronavirus, o sabie cu doua taisuri. Un oficial de la Casa Alba sustine ca presedintele a glumit

DonaldTump, presedintele SUA, a anuntat sambata, la mitingul electoral de la Tulsa, Oklahoma, ca le-a cerut oficialilor americani sa incetineasca ritmul de testare pentru noul coronavirus, pentru ca. continuă pe B1

Dezvaluiri despre Donald Trump in cartea fostului sau consilier John Bolton: I-ar fi cerut ajutorul presedintelui Chinei pentru a fi reales

Presedintele Donald Trump i-a cerut liderului Chinei, Xi Jinping, sa-l ajute sa castige alegerile prezidentiale din SUA 2020, sugerand ca achizitiile sporite ale Chinei de produse agricole din SUA ar putea sa.

Donald Trump, presedintele SUA: Demonstrantii de stanga incearca sa ne vandalizeze istoria, sa ne profaneze monumentele si sa persecute pe oricine nu se conformeaza. Vor controlul total (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA, a desfasurat primul mare miting electoral de la debutul crizei COVID-19, sambata, la Tulsa, Oklahoma, unde i-a criticat aspru pe protestatarii si politicienii care au incercat sa.

Donald Trump, eveniment electoral cu peste 100.000 de oameni in acest weekend. Presedintele SUA, mesaj transant pentru eventualii protestatari violenti din Tulsa, Oklahoma

Donald Trump, presedintele SUA, a lansat un avertisment, vineri, catre eventualii protestatari violenti de evenimentul sau electoral din weekend de la Tulsa, Oklahoma, intr-un mesaj despre care echipa sa campanie a .

Donald Trump, cenzurat de Facebook: greseala de neiertat facuta de presedintele SUA

La cateva zile dupa ce au aparut detalii legate de planul Facebook de a dedica atentie suplimentara reclamelor din campanie electorala, Donald Trump a fost primul penalizat. Oricine i-a.

Presedintele Donald Trump, noi amenintari la adresa Chinei: Nu exclude intreruperea relatiilor economice cu Beijingul

Presedintele SUA, Donald Trump, a reluat joi amenintarea de a reduce legaturile economice cu China, la o zi dupa ce principalii sai diplomati au purtat discutii cu oficialii de la Beijing. Declaratiile lui.

DONALD TRUMP: Statele Unite mentine optiunea de taiere a legaturilor cu China

Presedintele Donald Trump nu exclude intreruperea oricaror relatii cu Beijingul, inclusiv a celor economice, intr-un context tensionat al raporturilor bilaterale, transmite AFP.

Donald Trump a fost indragostit de Carla Bruni. Care este motivul pentru care s-a casatorit cu Melania

Donald Trump a jonglat cu multe femei frumoase in tinerete, iar cele trei mariaje bifate si numeroasele sale aventuri demonstreaza asta. Unele dintre ispite au fost la indemana chiar si pentru un miliardar precum Trump.

Kremlin, despre cartea lui Bolton: Putin nu-l poate juca pe degete pe Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin nu considera ca il poate juca pe degete pe omologul sau american Donald Trump, asa cum sugereaza fostul consilier american pentru securitate nationala John Bolton, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, scrie Agerpres.

Fostul consilier pentru securitate Bolton: Donald Trump nu este potrivit pentru a fi presedintele Statelor Unite

Fostul consilier pentru securitate nationala al Casei Albe John Bolton a facut joi o acuzatie grava la adresa lui Donald Trump, afirmand ca purtarea sa si relatiile acestuia cu liderii straini arata ca nu este potrivit sa fie presedintele Statelor Unite, transmite Reuters.

Donald Trump, gafa de proportii. Oamenii de stiinta au ramas uimiti

Donald Trump a uimit oamenii de stiinta americani nu cu o descoperire de ultima ora ci cu ultima gafa comisa. Liderul de la Casa Alba i-a felicitat pentru descoperirea vaccinului impotriva SIDA. in realitate, nu exista niciun vaccin ca sa previna infectia cu HIV.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )