Libnet.ro
UNICEF

06:30

Donald Trump anunta plecarea avocatului Casei Albe Don McGahn

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump anunta plecarea avocatului Casei Albe Don McGahn

Donald Trump a anuntat miercuri viitoarea plecare a avocatului Casei Albe Don McGahn, in momentul in care ancheta procurorului special Robert Mueller pare sa devina din ce in ce mai amenintatoare pentru presedintele Statelor Unite si apropiatii sai, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump anunta plecarea avocatului Casei Albe

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri plecarea din functie in curand a avocatului Casei Albe Don McGahn, in momentul in care ancheta procurorului special Robert Mueller devine din ce in ce mai.

Trump a refuzat publicarea unui comunicat oficial al Casei Albe pentru omagierea lui John McCain

Presedintele american Donald Trump a refuzat publicarea unui comunicat de catre Casa Alba in care ii era adus un omagiu senatorului John McCain, decedat sambata, conform Washington Post, incident care evidentiaza rivalitatea dintre cei doi, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Trump anunta un foarte bun acord comercial cu Mexicul si negocieri in curand cu Canada

Presedintele american Donald Trump a anuntat - personal - luni, un acord intre Mexic si Statele Unite, dupa doua luni de negocieri in vederea revizuirii Acordului de liber-schimb nord-american NAFTA) si a anuntat totodata negocieri cu Canada in curand, relateaza AFP.

Donald Trump acuza Google ca ascunde stirile corecte despre el

Presedintele american, Donald Trump, a spus marti ca motorul de cautare Google ascunde stirile corecte despre el, promovand in schimb stirile false, relateaza Reuters.

UPDATE Donald Trump acuza Google ca ascunde stirile corecte despre el /Google spune ca nu favorizeaza rezultatele

Presedintele american, Donald Trump, a spus marti ca motorul de cautare Google ascunde stirile corecte despre el, promovand in schimb stirile false, relateaza Reuters. Compania Google a raspuns, marti, acuzatiilor presedintelui american, subliniind ca aceasta nu favorizeaza rezultatele cautarilor in scopuri politice, ca nu este partinitoare si lucreaza an de an la imbunatatirea algoritmilor de cautare.

Donald Trump nu va lua parte la funeraliile senatorului republican John McCain

Presedintele SUA, Donald Trump, nu va lua parte la funeraliile senatorului John McCain, insa confruntat cu critici in legatura cu reactia sa la decesul liderului republican, Trump a ordonat luni ca drapelul sa fie din nou arborat in berna la Casa Alba, in onoarea lui McCain, informeaza BBC News.

Donald Trump, dat in judecata de solistul Aerosmith. Care este motivul VIDEO

Steven Tyler 70 de ani) il da in judecata pe Donald Trump 72 de ani) pentru ca foloseste melodiile Aerosmith la mitingurile sale politice.

Donald Trump a colorat gresit drapelul SUA

Presedintele american Donald Trump a devenit tinta ironiilor dupa ce, in cursul unei vizite la un spital de copii din Ohio, a colorat incorect drapelul Statelor Unite, adaugand, in mod inexplicabil, o dunga albastra pe versiunea sa a bine-cunoscutului 'Stars and Stripes ', scrie cotidianul The Independent, in editia de ieri.

Avocatul lui Donald Trump, scrisoare deschisa catre autoritatile romane: Progresele Romaniei, subminate de execesele DNA/ Protocoalele secrete trimit inocenti la inchisoare (VIDEO)

Verificarea legalitatii protocoalelor incheiate intre Parchetul General si SRI este ceruta tocmai de peste ocean. Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a trimis oficialilor romani, printre care si.

Avocatul lui Donald Trump, scrisoare deschisa catre autoritatile romane: Progresele Romaniei, subminate de execesele DNA/ Protocoalele secrete trimit inocenti la inchisoare (FOTO, VIDEO)

Verificarea legalitatii protocoalelor incheiate intre Parchetul General si SRI este ceruta tocmai de peste ocean. Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a trimis oficialilor romani, printre care si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )