Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump anunta ca Statele Unite incheie relatia cu OMS

Antena3 Antena3,
Donald Trump anunta ca Statele Unite incheie relatia cu OMS

Donald Trump a anuntat vineri seara ca SUA incheie relatia cu Organizatia Mondiala a Sanatatii din cauza ineficientei dovedite de OMS in gestionarea pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Donald Trump anunta incheierea relatiilor cu OMS: Marioneta Chinei

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca Statele Unite va incheia relatia cu Organizatia Mondiala a Sanatatii, acuzand-o ca a devenit, in esenta, marioneta Chinei si a nu a luat nicio masura privind reformarea sa, dupa problemele aparute odata cu pandemia de coronavirus, potrivit Reuters.

Donald Trump acuza Twitter ca se amesteca in alegerile prezidentiale

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat marti reteaua sociala Twitter ca se amesteca in alegerile prezidentiale din Statele Unite, ca reactie dupa ce, pentru prima data, doua dintre mesajele sale postate pe platforma au fost marcate ca fiind inselatoare, relateaza AFP.

Donald Trump trece la actiune si emite o ordonanta pentru reglementarea retelelor de socializare

Presedintele SUA Donald Trump a emis joi seara o ordonanta executiva prin care a modificat cadrul de reglementare al activitatilor retelelor de socializare. Reactia vine in contextul disputei cu platforma Twitter, afirma surse citate de agentia Reuters. Vorbind din Biroul Oval inainte de semnarea ordinului, Trump a declarat ca decizia are scopul de a apara libertatea de exprimare de unul dintre cele mai grave pericole din istoria Americii.

Donald Trump deplange depasirea pragului de 100.000 de de decese in SUA

Presedintele american Donald Trump a rupt tacerea si a deplans joi depasirea pragului de 100. 000 de morti din cauza Covid-19 in Statele Unite.

Donald Trump a declarat razboi retelelor sociale

Presedintele american Donald Trump este asteptat joi sa semneze un ordin executiv care vizeaza companiile de social media, au spus oficiali ai Casei Albe, dupa ce liderul SUA a amenintat ca va inchide site-urile pe care el le-a acuzat ca reduc la tacere vocile conservatoare, relateaza Reuters.

Donald Trump trece de la acuzatii la amenintari impotriva Twitter

Donald Trump a amenintat miercuri cu reglementarea sau inchiderea retelelor de socializare, dupa ce Twitter a semnalat cu o zi inainte ca doua dintre mesajele presedintelui american sunt inselatoare, relateaza AFP.

Oficial SUA: Presedintele Donald Trump este iritat pe China si nu mai considera important acordul comercial bilateral

Presedintele american Donald Trump, este atat de iritat pe Beijing din cauza crizei coronavirusului a altor probleme incat nu mai considera atat de important acordul comercial bilateral, afirma consilierul prezidential Larry Kudlow, indemnand astfel companiile americane din China sa revina in Statele Unite.

Anunt de ultima ora: Statele Unite pun capat relatiei cu Organizatia Mondiala a Sanatatii, marioneta Chinei

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca SUA pun capat relatiei cu Organizatia Mondiala a Sanatatii, acuzand organizatia ca a devenit, in esenta, marioneta Chinei si a nu a luat nicio masura privind refomarea sa, dupa problemele aparute odata cu pandemia de coronavirus, potrivit Reuters.

Twitter contraataca! inca un mesaj al lui Donald Trump, cenzurat pentru glorificarea violentei

Razboiul dintre Donald Trump si retelele sociale escaladeaza la cote inalte. Dupa ce a marcat doua postari ale presedintelui Statelor Unite ale Americii cu informatie potential falsa zilele trecute,.

Contre dure intre Donald Trump si Joe Biden: Este cretinul perfect

Tachinarile dintre Donald Trump si Joe Biden nu inceteaza nici in timpul pandemiei de coronavirus. Contextul social chiar accentueaza tensiunile dintre doi candidati la functia de presedinte al Statelor Unite al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )