Libnet.ro
UNICEF

06:45

Donald Trump anunta incheierea relatiilor cu OMS: Marioneta Chinei

Adevărul Adevărul,
Donald Trump anunta incheierea relatiilor cu OMS: Marioneta Chinei

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca Statele Unite va incheia relatia cu Organizatia Mondiala a Sanatatii, acuzand-o ca a devenit, in esenta, marioneta Chinei si a nu a luat nicio masura privind reformarea sa, dupa problemele aparute odata cu pandemia de coronavirus, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

Donald Trump anunta ca Statele Unite incheie relatia cu OMS

Donald Trump a anuntat vineri seara ca SUA incheie relatia cu Organizatia Mondiala a Sanatatii din cauza ineficientei dovedite de OMS in gestionarea pandemiei de coronavirus.

Adevarul despre seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii: E o marioneta a Chinei, asa cum spune Donald Trump?

Tedros Adhanom Ghebreyesus 55 de ani), fiu de militar din Etiopia si fost ministru al Sanatatii si Externelor in tara natala, este primul presedinte african al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Care este adevarul din spatele acuzatiilor presedintelui SUA, Donald Trump?.

Hong Kong: Donald Trump promite o riposta pana la sfarsitul saptamanii

Presedintele american, Donald Trump, a promis sa anunte pana la sfarsitul saptamanii masuri foarte interesante ca raspuns la controversatul proiect de lege al Chinei care incalca autonomia Hong Kongului, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Donald Trump si Emmanuel Macron vor un summit G7

Donald Trump si Emmanuel Macron au convenit, intr-o convorbire la telefon, ca liderii Grupului Celor Sapte G7) cele mai industrializate tari sa se intalneasca personal, intr-un viitor apropiat.

Twitter contraataca! inca un mesaj al lui Donald Trump, cenzurat pentru glorificarea violentei

Razboiul dintre Donald Trump si retelele sociale escaladeaza la cote inalte. Dupa ce a marcat doua postari ale presedintelui Statelor Unite ale Americii cu informatie potential falsa zilele trecute,.

Donald Trump a semnat ordinul care afecteaza direct Twitter, Facebook, Instagram si YouTube: Presedintele SUA va taia fondurile federale pentru companiile din social media care se angajeaza in cenzura si comportament politic

Donald Trump, presedintele SUA, a semnat un ordin executiv, joi, care va taia fondurile federale pentru companiile de social media care se angajeaza in cenzura si comportament politic. Liderul de la Casa Alba a lu.

Facebook, Instagram, Twitter, nu vor mai fi la fel: Donald Trump a semnat acum ordinul executiv impotriva lor

In timp ce SUA inregistreaza aproximativ 1200 de decese zilnic din cauza pandemiei de coronavirus, Donald Trump a semnat ieri un ordin executiv impotriva retelelor de socializare. Facebook,.

Donald Trump trece la actiune si emite o ordonanta pentru reglementarea retelelor de socializare

Presedintele SUA Donald Trump a emis joi seara o ordonanta executiva prin care a modificat cadrul de reglementare al activitatilor retelelor de socializare. Reactia vine in contextul disputei cu platforma Twitter, afirma surse citate de agentia Reuters. Vorbind din Biroul Oval inainte de semnarea ordinului, Trump a declarat ca decizia are scopul de a apara libertatea de exprimare de unul dintre cele mai grave pericole din istoria Americii.

Donald Trump va emite o ordonanta executiva pentru modificarea cadrului de reglementare a retelelor de socializare

Presedintele american, Donald Trump, va emite joi seara o ordonanta executiva prin care va modifica cadrul de reglementare destinat activitatilor retelelor de socializare, in urma disputei cu platforma de microblogging Twitter, afirma surse citate de agentia Reuters si de ziarul New York Times.

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg ii raspunde presedintelui Donald Trump, dupa ce acesta a amenintat ca inchide companiile de social-media: Este o linie periculoasa

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, ii raspunde lui Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a criticat deciziaTwitter de a-i marca postarile cu eticheta potential fake news si a amenintat ca are.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )