Libnet.ro
UNICEF

13:30

Donald Trump a anuntat restrictii suplimentare pentru imigranti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump a anuntat restrictii suplimentare pentru imigranti

Statele Unite vor limita drastic intrarea imigrantilor fara asigurari de sanatate sau care nu detin mijloacele pentru a-si plati ingrijirea medicala, pentru a se evita o povara suplimentara pentru sistemul de sanatate si pentru contribuabilii americani, a decretat presedintele Donald Trump. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Administratia Trump anunta noi restrictii pentru imigranti

Imigrantilor care solicita vize li se va refuza intrarea in Statele Unite daca nu pot dovedi ca isi pot permite asigurari medicale, potrivit unei proclamatii prezidentiale semnate vineri de presedintele Donald Trump, informeaza Mediafax citand Associated Press.

Donald Trump afirma ca nu va lega acordul comercial cu China de cererea sa ca Beijingul sa il investigheze pe Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca nu va lega mult-asteptatul acord comercial cu China de dorinta exprimata public ca Beijingul sa il investigheze pe fostul vicepresedinte Joe Biden, posibilul sau rival in alegerile prezidentiale din 2020, transmite Reuters.

Donald Trump aproba intrarea Poloniei in Visa Waiver

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri presei ca si-a dat oficial acordul pentru intrarea Poloniei in Programul Visa Waiver al SUA, relateaza Reuters si dpa. Luna trecuta, Trump a anuntat ca va.

Polonezii scapa de vizele pentru SUA. Romanii mai asteapta

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca a aprobat intrarea Poloniei in Programul Visa Waiver al SUA, informeaza Reuters. Programul le permite cetatenilor din tarile participante sa calatoreasca.

Fost procuror implicat in cazul lui Donald Trump, anchetat in Ucraina

Autoritatile din Ucraina au anuntat, marti, initierea unei anchete care il vizeaza pe Iuri Lutenko, fostul procuror general implicat in cazul care a generat procedura ce ar putea conduce la demiterea presedintelui SUA, Donald Trump, informeaza Mediafax citand cotidianul Le Figaro.

Donald Trump continua valul declaratiilor halucinante: de ce ar putea pierde presedintia

Dovezile si argumentele pentru punerea sub acuzare a lui Donald Trump si, implicit, pentru pierderea presedintiei, sunt din ce in ce mai multe. Cu toate acestea, liderul de la Washington nu se fereste de declaratii controversate. Democratii americani au inceput de ceva timp o investigatie a activitattilor lui Trump care ar putea duce la punerea .

Donald Trump sustine ca este obligat sa ceara ajutorul liderilor straini pentru a opri coruptia

Presedintele american Donald Trump a afirmat vineri, in contextul anchetei care ar putea duce la procedura demiterii sale din functie, ca are obligatia de a combate coruptia, chiar solicitand ajutorul unor lideri straini.

Dezvaluiri din culisele administratiei americane: Donald Trump ar fi sugerat impuscarea imigrantilor in picior sau imprejmuirea granitei cu santuri pline cu serpi sau crocodili

Presedintele american Donald Trump ar fi sugerat ca imigrantii ar trebui sa fie impuscati in picior pentru a fi impiedicati sa treaca ilegal granita. Dezvaluirile apar in Border Wars: Inside Trumps.

Donald Trump denunta o LOVITURA DE STAT in cazul procedurii de destituire a sa

Donald Trump vorbeste despre o lovitura de stat, dupa ce a fost amenintat cu destituirea pentru ca ar fi ar fi cerut ajutorul unui guvern strain in campania prezidentiala. Ajung la concluzia ca ceea.

DONALD TRUMP: Ceea ce se intampla nu este o procedura de destituire, ci o lovitura de stat

Presedintele SUA, Donald Trump, afirma ca, pe masura ce afla mai multe date, ajunge la concluzia ca ceea ce se intampla, in cadrul anchetei care il vizeaza, cu privire la discutia telefonica avuta cu presedintele ucrainean, nu este o procedura de destituire, ci o lovitura de stat, menita sa ia puterea, votul si libertatile poporului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )