Libnet.ro
UNICEF

06:00

Donald Trump sustine ca este obligat sa ceara ajutorul liderilor straini pentru a opri coruptia

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump sustine ca este obligat sa ceara ajutorul liderilor straini pentru a opri coruptia

Presedintele american Donald Trump a afirmat vineri, in contextul anchetei care ar putea duce la procedura demiterii sale din functie, ca are obligatia de a combate coruptia, chiar solicitand ajutorul unor lideri straini. continuă pe Hotnews

Donald Trump denunta o LOVITURA DE STAT in cazul procedurii de destituire a sa

Donald Trump vorbeste despre o lovitura de stat, dupa ce a fost amenintat cu destituirea pentru ca ar fi ar fi cerut ajutorul unui guvern strain in campania prezidentiala. Ajung la concluzia ca ceea.

Amenintat de o procedura de destituire, Donald Trump denunta o lovitura de stat

Presedintele american Donald Trump, amenintat de o procedura de destituire sub acuzatia ca a cerut ajutorul unui guvern strain in campania prezidentiala, a denuntat marti seara o lovitura de stat, scrie AFP.

Trump sustine ca negocierile cu Coreea de Nord vor avea loc in continuare, in ciuda ultimelor teste cu racheta ale statului nord-coreean

Presedintele american Donald Trump a spus joi ca discutiile despre arsenalul nuclear, planificate cu Phenianul, vor fi in continuare tinute, in ciuda ultimelor teste cu racheta ale statului nord corean scrie, CNA.

DONALD TRUMP: Ceea ce se intampla nu este o procedura de destituire, ci o lovitura de stat

Presedintele SUA, Donald Trump, afirma ca, pe masura ce afla mai multe date, ajunge la concluzia ca ceea ce se intampla, in cadrul anchetei care il vizeaza, cu privire la discutia telefonica avuta cu presedintele ucrainean, nu este o procedura de destituire, ci o lovitura de stat, menita sa ia puterea, votul si libertatile poporului.

Donald Trump continua valul declaratiilor halucinante: de ce ar putea pierde presedintia

Dovezile si argumentele pentru punerea sub acuzare a lui Donald Trump si, implicit, pentru pierderea presedintiei, sunt din ce in ce mai multe. Cu toate acestea, liderul de la Washington nu se fereste de declaratii controversate. Democratii americani au inceput de ceva timp o investigatie a activitattilor lui Trump care ar putea duce la punerea .

Donald Trump aproba intrarea Poloniei in Visa Waiver

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri presei ca si-a dat oficial acordul pentru intrarea Poloniei in Programul Visa Waiver al SUA, relateaza Reuters si dpa. Luna trecuta, Trump a anuntat ca va.

Igor Dodon ofera detalii despre discutia pe care a avut-o cu Donald Trump

Igor Dodon a declarat ca in cadrul vizitei sale la New York a avut un scurt schimb de opinii cu presedintele american, Donald Trump. Seful statului a mentionat ca l-a informat pe liderul de la Casa Alba despre situatia din Republica Moldova.

Dezvaluiri din culisele administratiei americane: Donald Trump ar fi sugerat impuscarea imigrantilor in picior sau imprejmuirea granitei cu santuri pline cu serpi sau crocodili

Presedintele american Donald Trump ar fi sugerat ca imigrantii ar trebui sa fie impuscati in picior pentru a fi impiedicati sa treaca ilegal granita. Dezvaluirile apar in Border Wars: Inside Trumps.

Presedintele Iranului i-a inchis in nas apelul telefonic lui Donald Trump

Donald Trump l-a sunat la 24 septembrie pe Hassan Rohani, in timpul Adunarii Generale a ONU, dar pre.

Presedintele Iranului NU A VRUT sa-i raspunda lui Donald Trump la telefon. Emmanuel Macron a incercat sa-l convinga, dar Rouhani nu s-a lasat induplecat

Presedintele Iranului, Hassan Rouhani,a refuzat sa ii raspunda lui Donald Trump la telefon. Convorbirea ar fi trebui sa aiba loc saptamana trecuta, in marja Adunarii Generale a ONU si fusese.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )