Libnet.ro
UNICEF

01:06

Donald Trump, aparitie surpriza la summitul ONU pe schimbari climatice

România Liberă România Liberă,
Donald Trump, aparitie surpriza la summitul ONU pe schimbari climatice

Presedintele SUA s-a dus neanuntat la summitul ONU privind climatu, vizita care nu se afla pe progra. continuă pe România Liberă

Noul presedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski, se intalneste cu Donald Trump saptamana viitoare

Noul presedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va intalni saptamana viitoare cu Donald Trump. intrevederea va avea loc in marja summitului ONU de la New York care se va desfaura intre 23 si 26.

Kelemen Hunor, aparitie surpriza la BEC. Liderul UDMR a venit cu trotineta electrica

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale, a avut o aparitie surpriza la sediul Biroului Electoral Central. Acesta a venit cu trotineta electrica la BEC pentru a-si depune candidatura in cursa.

VIDEO Gesturi de prietenie intre Donald Trump si Narendra Modi, la un miting din Texas organizat pentru primirea premierului indian

Presedintele american Donald Trump si prim-ministrul indian Narendra Modi au facut schimb de cuvinte calde de prietenie, in timpul unui miting rar din Texas, dedicat liderului indian, scrie BBC News.

Donald Trump va semna un acord pentru suplimentarea trupelor americane din Polonia

Presedintele SUA Donald Trump va semna impreuna cu omologul sau polonez Andrzej Duda un acord care vizeaza consolidarea cooperarii militare si suplimentarea trupelor americane din Polonia. Acordul va fi semnat.

VIDEO Imagini inedite cu Donald Trump si premierul Indian imbratisati si tinandu-se de mana

Imagini inedite cu presedintele Donald Trump si premierul Indiei, Narendra Modi, imbratisandu-se si tinandu-se de mana la unul dintre cele mai impresionante mitinguri organizate cu prilejul vizitei in SUA a unui lider strain au facut luni inconjurul lumii.

Avocatul lui Donald Trump recunoaste ca a fost in Ucraina in cautarea de materiale compromitatoare despre Joe Biden. Presedintele SUA, amenintat din nou cu destituirea

Rudy Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, a recunoscut ca a fost in Ucraina pentru a obtine materiale compromitatoare despre Joe Biden, in contextul in care serviciile secrete americane au.

Donald Trump ameninta cu eliberarea la frontierele Europei a teroristilor capturati de SUA

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a avertizat, vineri seara, tarile europene care nu accepta repatrierea membrilor retelei teroriste Stat Islamic capturati de armata americana ca va elibera teroristii la frontierele Europei, potrivit Mediafax.

Cel mai puternic om din lume s-a intalnit cu Donald Trump

Mark Zuckerberg, CEO al Facebook si probabil cel mai puternic om din lume ca lider al companiei care detine datele a peste 2,3 miliarde de oameni, s-a intalnit joi cu Donald Trump in Biroul Oval al Casei Albe. in timp ce Zuck nu s-a deranjat sa mentioneze intalnirea pe nici una din mediile sociale pe care le detine, presedintele a postat mandru fotografia celor doi strangandu-si mainile pe Facebook, Twitter si Instagram care este tot proprietatea lui Facebook).

SUA ameninta Europa ca fie accepta repatrierea teroristilor capturati de americani, fie se va trezi cu ei la frontiere. Donald Trump: Acesti oameni sunt din Germania si Franta

Donald Trump, presedintele SUA, le-a cerut imperativ, vineri seara, statelor europene sa accepte repatrierea membrilor din Statul Islamic, care provin din tari precum Germania si Franta, pentru ca altfel va.

Donald Trump anunta cele mai severe sanctiuni impuse Iranului: Nicio tara nu a mai cunoscut asta pana acum

Statele Unite au anuntat vineri noi masuri contra Bancii Centrale a Iranului si Fondului suveran din Teheran pentru finantarea terorismului, prezentate de Donald Trump drept sanctiunile cele mai severe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )