Libnet.ro
UNICEF

11:30

Donald Trump are statuie la New York. O statuie nud pe care scrie imparatul nu are oua FOTO

Antena3 Antena3,
Donald Trump are statuie la New York. O statuie nud pe care scrie imparatul nu are oua FOTO

O statuie nud a lui Donald Trump a facut senzatie timp de cateva ore joi, la New York, pana cand a fost distrusa de autoritati, transmite AFP. Statuia - o reprezentare deloc avantajoasa a. continuă pe Antena3

Bomba in campania pentru presedintia americana: The New York Times scrie despre legaturile lui Donald Trump cu grupari proruse

Scandal in tabara candidatului republican la presedintia SUA. Cotidianul The New York Times a dezvaluit ca Paul Manafort, seful echipei de campanie a lui Donald Trump, a oferit consultanta politica.

Directorul de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, acuzat ca a primit ilegal 12 milioane de dolari de la fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici

Directorul de campanie al lui Donald Trump, influentul Paul Manafort, ar fi beneficiat in mod ilegal de o finantare de doua milioane de dolari, cash, din partea fostului presedinte ucrainean Victor Ianukovici, scrie luni New York Times, preluat de AFP.

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton il devanseaza cu 6% pe Donald Trump in ultimul sondaj dat publicitatii

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton are un avantaj de 6 procente in fata contracandidatului sau republican Donald Trump, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos dat publicitatii marti.

Donald Trump, critici dure la adresa lui Hillary Clinton: Este incapabila fizic si psihic sa invinga ISIS

Donald Trump a facut public planul sau impotriva terorismului, dar nu a ratat ocazia de a o critica pe adversara sa democrata, Hillary Clinton, potrivit CNN. Hillary Clinton nu are forta necesara.

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York, evacuat dupa o alerta de securitate neconfirmata deocamdata

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York a fost evacuat, iar zborurile au fost anulate dupa ce in incinta aeroportului ar fi fost fost auzite focuri de arma. Politia a intervenit si a evacuat terminalul nr. 8 Plecari al aeroportului dupa ce a primit un telefon care anunta ca au fost auzite focuri de arma, a declarat un oficial citat de CNN.

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York, evacuat dupa o alerta de securitate neconfirmata

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York a fost evacuat, iar zborurile au fost anulate dupa ce in incinta aeroportului ar fi fost fost auzite focuri de arma. Politia a intervenit si a evacuat terminalul nr. 8 Plecari al aeroportului dupa ce a primit un telefon care anunta ca au fost auzite focuri de arma, a declarat un oficial citat de CNN. 24Investigatia preliminara nu a gasit cartuse de gloante sau alte dovezi privind focuri de arma in terminalul aeroportului.

Ancheta dupa asasinarea unui imam la New York

Politia din New York a declarat luni ca a interogat un suspect in legatura cu dublul asasinat al unui imam si al asistentului sau in plina strada sambata in apropierea unei moschei din zona Queens, potrivit AFP.

Suspectul in cazul uciderii sambata a doi imami in New York a fost arestat

Un individ suspectat in cazul asasinarii a doi imami in orasul New York a fost arestat, afirma surse citate de presa americana, politia inclinand spre ipoteza unei reglari de conturi intre musulmani si hispanici, transmite Mediafax.

SUA: Un barbat, retinut de politie, dupa ce ar fi ucis doi clerici musulmani, in New York

Un barbat suspectat ca ar fi ucis doi imami in orasul New York a fost arestat. Motivul crimelor ar fi reprezentat o reglare de conturi intre musulmani si hispanici, potrivit unor surse citate de presa americana.

Panica pe Aeroportul International JFK din New York, in urma unor informatii nefondate despre focuri de arma

Panica, evacuari si intarzieri importante au fost declansate pe principalul aeroport din New York, in urma unor informatii nefondate despre focuri de arma, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )