Libnet.ro
UNICEF

19:00

Donald Trump, aspru criticat pentru prestatia de la Helsinki: E cu totul in buzunarul lui Putin/ Trebuie sa-si dea seama ca Rusia nu este aliatul nostru

B1 B1,
Donald Trump, aspru criticat pentru prestatia de la Helsinki: E cu totul in buzunarul lui Putin/ Trebuie sa-si dea seama ca Rusia nu este aliatul nostru

Summitul istoric cu Vladimir Putin i-a creat mai multe probleme interne presedintelui american Donald Trump. Acesta a fost aspru criticat pentru ca in conferinta comuna a creditat afirmatiile lui Putin in dauna in. continuă pe B1

Trump, puternic criticat in SUA dupa summitul de la Helsinki: Comentarii imbecile, la buzunarul lui Putin

Tacerea adoptata de Donald Trump in fata lui Vladimir Putin in legatura cu acuzatiile privind amestecul Rusiei in ultimul scrutin prezidential din Statele Unite a starnit critici in lant peste Atlantic, printre contestatari numarandu-se fostul director al CIA John O. Brennan.

VIDEO A nceput primul summit bilateral Donald Trump - Vladimir Putin

A inceput primul summit bilateral intre Donald Trump si Vladimir Putin, la Helsinki, anunta AFP.

VIDEO UPDATE A nceput primul summit bilateral Donald Trump - Vladimir Putin / Putin: A venit timpul sa vorbim despre relatiile noastre pe fond

Presedintele american Donald Trump a inceput luni, la Helsinki un summit istoric cu Vladimir Putin, cu speranta declarata de a stabili o relatie extraordinara cu omologul sau rus, scrie AFP.

intalnire istorica Donald Trump- Vladimir Putin: Care a fost ultimul mesaj al presedintelui american inainte de summit-ul de la Helsinki (FOTO)

Vladimir Putin si Donald Trump se vor intalni luni in Helsinki in primul summit comun de la preluarea presedintiei de catre Trump. inainte cu cateva ore de intalnirea dintre cei doi, Donald Trump a acuzat.

VIDEO Vladimir Putin a ajuns la Helsinki, pentru summitul cu Donald Trump / Avionul a aterizat cu o ntrziere de jumatate de ora

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ajuns luni la Helsinki, cu o intarziere de circa o jumatate de ora fata de program, pentru a participa la summitul cu liderul american Donald Trump, scrie Reuters.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

Donald Trump a parasit Marea Britanie, lansnd un nou atac la adresa presei, pe care a numit-o dusman al poporului

Presedintele american Donald Trump a parasit duminica Marea Britanie, cu destinatia Helsinki, unde va participa luni la un summit cu omologul sau rus Vladimir Putin, apeland la Twitter pentru a lansa un nou atac la adresa presei, pe care a calificat-o drept dusman al poporului.

ntlnirea tete-a-tete dintre Donald Trump si Vladimir Putin a durat peste doua ore / Trump: Un nceput foarte bun

Presedintele american Donald Trump a caracterizat discutia tete-a-tete pe care a avut-o luni cu Vladimir Putin la Helsinki drept un foarte bun inceput, scrie AFP.

LIVE VIDEO Conferinta comuna de presa Donald Trump - Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a caracterizat discutia tete-a-tete pe care a avut-o luni cu Vladimir Putin la Helsinki drept un foarte bun inceput, scrie AFP.

VIDEO Donald Trump: Uniunea Europeana, Rusia si China sunt inamicii nostri

Uniunea Europeana, Rusia si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite, a apreciat presedintele american Donald Trump intr-un interviu difuzat cu o zi inainte de prima sa intalnire bilaterala cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Helsinki, relateaza AFP si Reuters. Replica lui Donald Tusk: Sa spui ca UE si SUA sunt inamici economici e fake news.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )