Libnet.ro
UNICEF

20:45

Donald Trump a atacat din nou presa americana (AFP)

România Liberă România Liberă,
Donald Trump a atacat din nou presa americana (AFP)

Donald Trump a lansat sambata, prin Twitter, un atac impotriva a doua dintre cotidienele cele mai respectate in SUA, Washingtonn Post si New York Times, calificandu-le drept necinstite, potrivit AFP. continuă pe România Liberă

Brexit -ul va da Regatului Unit o identitate, apreciaza Donald Trump

Plecarea britanicilor din Uniunea Europeana Brexit) va da o identitate Regatului Unit, a apreciat vineri presedintele Donald Trump, intr-o conferinta de presa comuna, la Washington, cu premierul britanic Theresa May, relateaza AFP.

Presa germana: Angela Merkel va discuta sambata cu Donald Trump

Presa germana relateaza ca Angela Merkel va purta sambata prima discutie telefonica cu noul presedinte american Donald Trump, conversatia urmand sa se concentreze pe tema Rusiei. Aceasta discutie telefonica va avea loc dupa cea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american, transmite Reuters.

Seful diplomatiei franceze: Deciziile lui Donald Trump, motive de ingrijorare la Paris si Berlin

Deciziile presedintelui american Donald Trump, inclusiv restrictiile in cazul intrarii refugiatilor in Statele Unite ale Americii, starnesc ingrijorare in Franta si Germania, a declarat sambata seful diplomatiei franceze, Jean-Marc Ayrault, dupa intalnirea cu omologul sau german, Sigmar Gabriel, la Paris, relateaza AFP.

Apel al primarului Berlinului catre Donald Trump: Nu construiti acest zid!

Primarul Berlinului, Michael Muller, a facut apel vineri la presedintele Statelor Unite, Donald Trump, sa renunte la proiectul sau de a construi un zid intre SUA si Mexic, reamintind suferintele produse nu doar in Germania, ci si in intreaga Europa de Zidul Berlinului, transmit AFP si DPA.

ONU face apel la Donald Trump sa pastreze lunga traditie a Statelor Unite de a primi refugiati

Organizatia Natiunilor Unite a lansat sambata un apel catre presedintele american Donald Trump sa patreze lunga traditie a Statelor Unite de a primi refugiati si sa nu faca diferente de rasa, nationalitate sau religie, relateaza AFP.

Donald Trump semneaza un ordin pentru stoparea intrarii in SUA a unor teroristi islamisti radicali

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ieri ca a emis un ordin executiv in materie de imigratie care prevede controale intarite la frontiere in scopul stoparii eventualei intrari in SUA a unor teroristi islamisti radicali, informeaza AFP.

Donald Trump semneaza un ordin executiv pentru stoparea intrarii in SUA a unor teroristi islamisti radicali

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat vineri ca a emis un ordin executiv in materie de imigratie care prevede controale intarite la frontiere in scopul stoparii eventualei intrari in SUA a unor teroristi islamisti radicali, scrie AFP, citata de Agerpres.

Donald Trump semneaza un ordin pentru stoparea intrarii in SUA a unor teroristi islamisti radicali

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ieri ca a emis un ordin executiv in materie de imigratie care prevede controale intarite la frontiere in scopul stoparii eventualei intrari in SUA a unor teroristi islamisti radicali, informeaza AFP.

SUA si Marea Britanie au sansa de a conduce din nou, impreuna. Prima intalnire a Theresei May cu Donald Trump

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

Deciziile semnate de presedintele Donald Trump de la instalarea in functie

Noul presedinte al Statelor Unite Donald Trump a adoptat mai multe masuri de la instalarea sa la Casa Alba, vineri, incepand de la proclamarea zilei de 20 ianuarie 2017 drept Ziua devotamentului patriotic si pana la construirea unui zid la frontiera cu Mexicul, scrie AFP care prezinta aceste masuri pe zile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )