Libnet.ro
UNICEF

11:00

Donald Trump, avertisment pentru Rocket Man: Statele Unite sunt pregatite sa distruga in totalitate Coreea de Nord

B1 B1,
Donald Trump, avertisment pentru Rocket Man: Statele Unite sunt pregatite sa distruga in totalitate Coreea de Nord

Marti, 18 septembrie, Donald Trump s-a adresat celei de-a 72-a Adunari a Natiunior Unite, prima de cand este presedintele al Statelor Unite. Trumpa folosit acest prilej pentru a transmis un mesaj ferm. continuă pe B1

Donald Trump ameninta sa distruga in totalitate Coreea de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat la Adunarea Generala a ONU ca daca SUA vor fi obligate sa se apere si sa-si apere) aliatii, nu vom avea alta varianta decat sa distrugem in totalitate Coreea de Nord, relateaza New York Times.

VIDEO Donald Trump ameninta sa distruga in totalitate Coreea de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat la Adunarea Generala a ONU ca daca SUA vor fi obligate sa se apere si sa-si apere) aliatii, nu vom avea alta varianta decat sa distrugem in totalitate Coreea de Nord, relateaza New York Times.

Anchetatorii americani au interceptat convorbirile telefonice ale fostului sef de campanie al presedintelui Donald Trump

Anchetatorii americani au interceptat convorbirile telefonice ale fostului sef de campanie al presedintelui Donald Trump, Paul Manafort, in baza unui ordin secret emis de o instanta, inainte si dupa alegeri, au declarat surse apropiate dosarului pentru CNN. Acesta este un pas extraordinar care implica un inalt oficial din campanie, in prezent in centrul investigatiei privind presupusa interferenta rusa in scrutin.

Donald Trump a criticat ONU: Nu si-a atins potentialul maxim, din cauza birocratiei

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, luni, ca Organizatia Natiunilor Unite nu si-a atins potentialul maxim din cauza birocratiei si a gestionarii incorecte si a indemnat statele membre sa propuna reforme.

Fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump va fi audiat public in cursul toamnei

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump, va depune public marturie in Congres in fata parlamentarilor care ancheteaza asupra unei eventuale intelegeri secrete cu Rusia in timpul campaniei tatalui sau in 2016. Afirmatia apartine senatoarei democrate Dianne Feinstein, citata de AFP.

Trump i-a promis lui May ca SUA vor continua colaborarea stransa cu Marea Britanie dupa atentatul de la Londra

Presedintele american Donald Trump i-a transmis vineri premierului britanic Theresa May ca Statele Unite vor continua sa ajute Regatul Unit sa dejoace atacuri, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat, relateaza Reuters.

Congresul american vrea cresterea bugetului apararii peste ceea ce a cerut Donald Trump

Senatul american a votat luni in favoarea unei majorari exceptionale a bugetului apararii, cu mult peste ceea ce a cerut presedintele Donald Trump, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Anchetatorii federali americani au interceptat telefoanele fostului sef de campanie al lui Donald Trump. Michael Flynn nu mai are bani de avocati

Anchetatorii federali americani au interceptat telefoanele fostului sef de campanie al presedintelui Donald Trump, Paul Manafort, printr-o decizie judecatoreasca secreta, iar acum au de gand sa-l puna sub acuzare.

Donald Trump si Xi Jinping, de acord sa maximizeze presiunea asupra Phenianului

Presedintele american Donald Trump si omologul sau chinez Xi Jinping s-au angajat, intr-o convorbire la telefon, sa maximizeze presunea asupra Coreei de Nord printr-o aplicare viguroasa a rezolutiilor Consiliului de Securitate al ONU, a anuntat luni Casa Alba, relateaza AFP.

Donald Trump: Armata americana va deveni mai puternica decat oricand

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, intr-un discurs rostit la Adunarea Generala a ONU, ca armata Statelor Unite 'va deveni in curand mai puternica decat.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )