Libnet.ro
UNICEF

20:00

Donald Trump a avut cuvinte de lauda la adresa romanilor: Romanii sunt foarte talentati, noi cumparam, ei cumpara!

Antena3 Antena3,
Donald Trump a avut cuvinte de lauda la adresa romanilor: Romanii sunt foarte talentati, noi cumparam, ei cumpara!

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump au adoptat o declaratie comuna de intarire a parteneriatului strategic dintre cele doua tari. Printre subiectele care se r. continuă pe Antena3

Donald Trump a avut cuvinte de lauda la adresa romanilor: Romanii sunt foarte talentati, noi cumparam, ei cumpara!

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump au adoptat o declaratie comuna de intarire a parteneriatului strategic dintre cele doua tari. Printre subiectele care se r.

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump lauda cresterea economica din Romania- LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE in timpul intalnirii Klaus Iohannis - Donald Trump de la Casa Alba, a fost abordata si problema coruptiei din Romania. Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat convingerea si increderea,.

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump lauda cresterea economica din Romania

UPDATEin timpul intalnirii Klaus Iohannis - Donald Trump de la Casa Alba, a fost abordata si problema coruptiei din Romania. Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat convingerea si increderea,.

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump: Americanii iubesc romanii. in Romania totul merge foarte bine - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE Klaus Iohannis a ajuns in Biroul Oval al presedintelui american Donald Trump. Ambii presedinti au facut declaratii si si-au aratat emotia si placerea de a se reintalni intr-o formula.

IOHANNIS LA CASA ALBA Donald Trump: Viitorul Romaniei este foarte, foarte stralucit

ACTUALIZARE - Declaratie comuna: SUA reitereaza sprijinul pentru eforturile Romaniei de a deveni eligibila pentru intrarea in Visa Waiver, transmite Agerpres. ----------- *ACTUALIZARE - Donald Trump i-a daruit lui Klaus Iohannis o sapca inscriptionata cu sloganul: Make Romania Great Again ----------- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, marti, ca la intalnirea cu omologul sau american, Donald Trump, discutiile vor viza si lupta anticoruptie din Romania, in contextul in care in acest domeniu exista rezultate bune. ------------ *ACTUALIZARE - Presedintele american Donald Trump a afirmat, marti, la intalnirea cu omologul sau roman: Este o onoare sa fim aici alaturi de presedintele Romaniei. Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna decat oricand. Avem relatii comerciale foarte bune. Sunt foarte multi romani in SUA, oameni extraordinari, care au succes. E o comunitate foarte mare, sunt foarte multe afaceri romanesti aici. Si sa stiti ca americanii iubesc romanii. ------------- *ACTUALIZARE - Donald Trump reafirma Parteneriatul dintre SUA si Romania si isi exprima sustinerea pentru eforturile Romaniei de a intra in programul Visa Waiver, se arata intr-o declaratie data publicitatii de Casa Alba. ------------- Presedintii Romaniei si Statelor Unite ale Americii vor adopta marti, la Washington, o declaratie comuna care priveste intarirea relatiilor dintre cele doua state, transmite Agerpres.

Donald Trump avertizeaza China, acordul comercial este in pericol

Donald Trump, presedintele SUA, a lansat duminica un avertisment la adresa Chinei, asigurand ca o re.

Care sunt concluziile principale ce pot fi trase in urma intalnirii dintre Klaus Iohannis si Donald Trump (FOTO, VIDEO)

Marti, presedintele Klaus Iohannis a avut o noua intalnire cu omologul sau american, Donald Trump, in cadrul careia s-adiscutat o gama destul de variata de probleme de natura militara, economica sau.

Donald Trump i-a facut un cadou presedintelui Iohannis

Presedintele american, Donald Trump, i-a oferit, marti, cadou omologului sau roman, Klaus Iohannis, o sapca inscriptionata cu mesajul Make Romania great again. Schimbul de cadouri a avut loc la intalnirea.

Klaus Iohannis si Donald Trump au facut schimb de cadouri

Presedintele american, Donald Trump, i-a oferit, marti, cadou omologului sau roman, Klaus Iohannis, o sapca inscriptionata cu mesajul Make Romania great again. Schimbul de cadouri a avut loc la intalnirea.

Discutie telefonica intre Boris Johnson si Donald Trump pe tema Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a avut luni o discutie prin telefon cu presedintele american Donald Trump, printre temele conversatie fiind chestiunea Brexit, diverse probleme economice si relatiile comerciale intre cele doua state, se arata intr-un comunicat al Guvernului de la Londra, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )