Libnet.ro
UNICEF

23:30

Donald Trump: Am avut o intalnire minunata cu NATO si una si mai buna cu Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
Donald Trump: Am avut o intalnire minunata cu NATO si una si mai buna cu Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a afirmat, in doua mesaje publicate pe Twitter, ca a avut o intalnire minunata cu NATO, iar Alianta Nord-Atlantica este acum din nou puternica. in ceea ce priveste summit-ul sau cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Donald Trump a catalogat intalnirea ca fiind si mai buna decat cea cu liderii NATO. continuă pe Adevărul

Ministrul german de Externe il critica pe Donald Trump si cere mai mult respect pentru ordinea internationala

Seful diplomatiei de la Berlin, Heiko Maas, a cerut, sambata, mai mult respect pentru ordinea internationala existenta si l-a criticat pe presedintele SUA, Donald Trump, dupa turbulentul summit NATO care a avut loc in aceasta saptamana la Bruxelles, relateaza dpa international.

Gestul socant facut de comediantul George Lopez! S-a prefacut ca urineaza pe steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame

Comediantul George Lopez a recurs la un gest mai neobisnuit pentru a protesta impotriva lui Donald Trump. TMZ a postat miercuri un videoclip filmat cu telefonul mobil al fostului actor de sitcom care se.

Un Summit NATO zbuciumat, de pomina, dominat de Donald Trump

Summitul NATO de la Bruxelles a fost unul extrem de zbuciumat, acoperit in torentele de vorbe, imagini si autopromovare caracteristice Presedintelui american Donald Trump, care a dominat si a acoperit mediatic pe deplin summitul. Nu a mai fost vorba despre documente, despre acorduri importante, despre continut, ci doar despre Trump, ce a spus Trump, ce a vorbit Trump, ce a modificat Trump, cum a fortat Trump.

Donald Trump, dupa intalnirea cu Putin: A fost si mai buna decat cea cu NATO

Presedintele american Donald Trump a elogiat, marti, intalnirea sa din ajun de la Helsinki cu presedintele rus, Vladimir Putin, incercand totodata sa discrediteze perceptia larg raspandita ca ziua.

intalnire istorica Donald Trump- Vladimir Putin: Care a fost ultimul mesaj al presedintelui american inainte de summit-ul de la Helsinki (FOTO)

Vladimir Putin si Donald Trump se vor intalni luni in Helsinki in primul summit comun de la preluarea presedintiei de catre Trump. inainte cu cateva ore de intalnirea dintre cei doi, Donald Trump a acuzat.

A inceput summitul istoric Donald Trump - Vladimir Putin: Primele declaratii ale celor doi sefi de stat (VIDEO)

Donald Trump si Vladimir Putin au inceput summitul istoric ce ii aduce pentru prima data fata in fata intr-o intalnire bilaterala. in declaratiile de la debutul summitului, Donald Trump a.

Donald Trump: Rusia, Uniunea Europeana si China sunt inamicii nostri

Rusia, Uniunea Europeana si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite, a apreciat presedintele american Donald Trump intr-un interviu difuzat cu o zi inainte de prima sa intalnire bilaterala cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Helsinki, relateaza AFP.

VIDEO Donald Trump: Rusia, Uniunea Europeana si China sunt inamicii nostri

Rusia, Uniunea Europeana si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite, a apreciat presedintele american Donald Trump intr-un interviu difuzat cu o zi inainte de prima sa intalnire bilaterala cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Helsinki, relateaza AFP.

VIDEO Donald Trump: Uniunea Europeana, Rusia si China sunt inamicii nostri

Uniunea Europeana, Rusia si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite, a apreciat presedintele american Donald Trump intr-un interviu difuzat cu o zi inainte de prima sa intalnire bilaterala cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Helsinki, relateaza AFP si Reuters. Replica lui Donald Tusk: Sa spui ca UE si SUA sunt inamici economici e fake news.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )