Libnet.ro
UNICEF

17:45

Donald Trump la Casa Alba, o realitate pentru intreaga lume. Care sunt asteptarile Estului Europei?

Adevărul Adevărul,
Donald Trump la Casa Alba, o realitate pentru intreaga lume. Care sunt asteptarile Estului Europei?

Alegerea lui Donald Trump reprezinta un nou scenariu de tip lebada neagra black swan) care devine realitate. Dupa Brexit, intreaga lume va trebui sa ia neimaginabilul si imposibilul din nou in serios. continuă pe Adevărul

Donald Trump la Casa Alba - o realitate pentru Estul Europei

Alegerea lui Donald Trump reprezinta un nou scenariu de tip lebada neagra black swan) care devine realitate. Dupa Brexit, intreaga lume va trebui sa ia neimaginabilul si imposibilul din nou in serios.

Victoria lui Trump la Casa Alba a starnit un val de comentarii ale politicienilor si analistilor politici de la Chisinau

Victoria lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA a provocat un val de comentarii, pe Facebook, ale analistilor politici si politicienilor de la Chisinau. Cei mai incantati de noul sef la Casa Alba par sa fie partidele proruse din Moldova.

Donald Trump - un adevarat soc pentru oameni si un tsunami pentru piete

Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii este cu adevarat o mare surpriza la nivel mondial, este de parere analistul economic Ionel Blanculescu, opinand ca Donald Trump reprezinta un adevarat soc pentru oameni si un tsunami pentru piete si nu numai.

Rezultate alegeri SUA 2016. Alegerea lui Donald Trump la conducerea SUA provoaca o unda de soc in intreaga lume

Republicanul populist Donald Trump, lipsit de orice experienta politica, a castigat alegerile prezidentiale americane, declansand un seism politic fara precedent care arunca Statele Unite si lumea in incertitudine, scrie agentia France Presse.

Obama il primeste joi pe Trump la Casa Alba. Vor discuta despre tranzitia lenta spre noua administratie

Barack Obama il va primi joi pe succesorul sau, Donald Trump, in Biroul Oval, pentru o intalnire vizand sa asigure tranzitia lenta dorita de presedintele american in exercitiu, a anuntat miercuri Casa Alba, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Premierul Italiei, Matteo Renzi, scrisoare catre Barack Obama in prag de alegeri: Sunt momente decisive pentru Statele Unite si pentru intreaga lume. Noi speram sa fie fata

Premierul italian Matteo Renzi i-a trimis presedintelui american o scrisoare, pe facebook, in prag de alegeri, precizand ca acestea sunt niste momente decisive pentru Statele Unite ale Americii si ca.

Speram sa fie fata. Premierul Italiei, Matteo Renzi, scrisoare catre Barack Obama in prag de alegeri: Sunt momente decisive pentru Statele Unite si pentru intreaga lume

Premierul italian Matteo Renzi i-a trimis presedintelui american o scrisoare, pe facebook, in prag de alegeri, precizand ca acestea sunt niste momente decisive pentru Statele Unite ale Americii si ca.

Barack Obama il primeste pe Donald Trump, astazi, in Biroul Oval

Barack Obama il va primi astazi pe succesorul sau, Donald Trump, in Biroul Oval, pentru o intalnire vizand sa asigure tranzitia lenta dorita de presedintele american in exercitiu, a anuntat miercuri Casa Alba, citata de AFP.

Igor Dodon, dupa victoria lui Donald Trump: Sa promoveze o politica mai putin agresiva in lume, o politica de apropiere de Est si de Federatia Rusa in mod aparte

Candidatul socialistilor in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, a salutat alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite si i-a cerut acestuia sa aiba o.

LIVE TEXT Alegeri SUA: Americanii isi aleg marti cel de-al 45-lea presedinte din istorie. Sectiile de votare s-au deschis la ora 13:00 (ora Romaniei). Hillary Clinton, creditata cu prima sansa in fata lui Donald Trump

Americanii sunt asteptati marti la vot pentru a alege cel de-al 45-lea presedinte din istoria tarii, dar si noii membri ai Camerei Reprezentantilor si o treime din Senat. Alegerile au loc la capatul a 511 zile de campanie electorala care a bulversat America, marcata de derapajele din discursul candidatului republican, dar si de ancheta FBI privind e-mail-urile candidatei democrate. Cel mai recent sondaj Reuters) o crediteaza pe candidata democrata Hillary Clinton 69 de ani) cu 90% sanse sa il invinga pe rivalul republican Donald Trump 70 de ani). ----------------------Ora 00:00 Wall Street a crescut marti, dupa o sesiune ezitanta, investitorii fiind cu ochii pe rezultatul votului: Dow Jones a castigat 0,40%, iar Nasdaq 0,53 %. Ora 23:25 Asa cum a facut si in timpul campaniei, Trump a lasat de inteles si pe ultima suta de metri ca exista posibilitatea de a nu accepta rezultatul alegerilor, declarand ca ar fi vazut rapoartele de nereguli de vot, potrivit Reuters. Ora 21:39 Plangere impotriva lui Eric Trump, fiul candidatului republican, dupa ce a postat pe Twitter o poza cu buletinul sau de vot The Guardian).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )