Libnet.ro
UNICEF

07:46

Donald Trump cere Europei sa primeasca inapoi 800 de combatanti ai Statului Islamic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Donald Trump cere Europei sa primeasca inapoi 800 de combatanti ai Statului Islamic

Presedintele american Donald Trump a cerut sambata seara Europei sa primeasca inapoi sute de combatanti ai Statului Islamic capturati in Siria, amenintand ca SUA vor fi fortate in caz contrar sa-i elibereze, relateaza dpa, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Trump cere Europei sa primeasca napoi sute de combatanti ai Statului Islamic

Presedintele Donald Trump a spus sambata ca Statele Unite cere aliatilor europeni sa isi ia inapoi peste 800 de combatanti ai Statului Islamic, capturati in Siria, si sa ii judece, relateaza Reuters.

Donald Trump cere Europei sa isi ia inapoi sutele de combatanti ai Statului Islamic care au fost capturati in Siria (FOTO)

Finalul califatului islamic ridica mari probleme pentru statele europene. Cum un numar foarte mare de cetateni europeni au plecat in Siria si Irak si s-au alaturat Statului Islamic, acum ramane intrebarea ce.

Trump le cere aliatilor europeni sa ia inapoi 800 de soldati ISIS capturati in Siria

Presedintele american Donald Trump le-a cerut aliatilor europeni sa ia inapoi peste 800 de soldati ISIS capturati in Siria si sa ii puna sub acuzare, scrie The Guardian.

Donald Trump vrea sa trimita sute de jihadisti ai Statului Islamic in Europa

Presedintele american Donald Trump a cerut sambata seara Europei sa primeasca inapoi sute de combatanti ai Stat Islamic capturati in Siria, amenintand ca SUA vor fi fortate in caz contrar sa-i.

DONALD TRUMP: Construirea zidului cu Mexic urgenta nationala

Presedintele american, Donald Trump a promis ieri sa declare drept urgenta nationala construirea zidului dintre S. si Mexic fara acordul congresional, un pas care il poate conduce intr-un conflict cu Congresul in privinta puterilor constitutionale, scrie Reuters.

Donald Trump decreteaza starea de urgenta pentru a construi zidul la frontiera dintre SUA si Mexic

Presedintele american Donald Trump a anuntat, vineri dupa-amiaza, ca va decreta starea de urgenta la frontiera Statelor Unite cu Mexicul, pentru a putea aloca fonduri speciale in scopul construirii controversatului zid.

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, gasit vinovat de noi infractiuni: Cati ar putea sta dupa gratii

Continua problemele pentru Paul Manafort, fostul sef de campanie al lui Donald Trump in alegerile din 2016. Desi aflat dupa gratii, acesta a fost gasit vinovat, miercuri, de un judecator federal de faptul ca a mi.

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )