Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO A patra noapte consecutiva de revolte in SUA: Donald Trump cere plasarea armatei in alerta

Adevărul Adevărul,
FOTO A patra noapte consecutiva de revolte in SUA: Donald Trump cere plasarea armatei in alerta

Furia provocata de moartea unui barbat de culoare pe mana Politiei de la Minneapolis a alimentat noi revolte in noaptea de vineri spre sambata si s-a extins in alte orase din Statele Unite, in pofida inculparii unuia dintre agentii implicati in aceasta drama, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Donald Trump trece la actiune si emite o ordonanta pentru reglementarea retelelor de socializare

Presedintele SUA Donald Trump a emis joi seara o ordonanta executiva prin care a modificat cadrul de reglementare al activitatilor retelelor de socializare. Reactia vine in contextul disputei cu platforma Twitter, afirma surse citate de agentia Reuters. Vorbind din Biroul Oval inainte de semnarea ordinului, Trump a declarat ca decizia are scopul de a apara libertatea de exprimare de unul dintre cele mai grave pericole din istoria Americii.

Donald Trump a semnat ordinul care afecteaza direct Twitter, Facebook, Instagram si YouTube: Presedintele SUA va taia fondurile federale pentru companiile din social media care se angajeaza in cenzura si comportament politic

Donald Trump, presedintele SUA, a semnat un ordin executiv, joi, care va taia fondurile federale pentru companiile de social media care se angajeaza in cenzura si comportament politic. Liderul de la Casa Alba a lu.

Donald Trump deplange depasirea pragului de 100.000 de de decese in SUA

Presedintele american Donald Trump a rupt tacerea si a deplans joi depasirea pragului de 100. 000 de morti din cauza Covid-19 in Statele Unite.

Donald Trump, cenzurat pe Twitter, pentru prima oara in istorie: reactia virulenta a presedintelui SUA

Pentru prima data in istoria retelei de socializare, Twitter l-a penalizat pe Donald Trump, marcand ca false doua dintre postarile sale recente. Reactia agresiva a presedintelui nu a.

Summitul G7: Angela Merkel a refuzat invitatia lui Donald Trump de a participa in persoana

Cancelarul german, Angela Merkel, refuza sa participe la un summit al G7 in Statele Unite in iunie in persoana, asa cum a propus presedintele american Donald Trump, din cauza pandemiei coronavirusului, a confirmat sambata pentru AFP un purtator de cuvant al guvernului german. Merkel a declarat, miercuri, ca cel mai important parteneriat al Europei este cel cu SUA, comentand insa ca acesta nu este asa cum si-ar dori, mai ales in probleme legate de mediu.

Donald Trump anunta ca Statele Unite incheie relatia cu OMS

Donald Trump a anuntat vineri seara ca SUA incheie relatia cu Organizatia Mondiala a Sanatatii din cauza ineficientei dovedite de OMS in gestionarea pandemiei de coronavirus.

Facebook, Instagram, Twitter, nu vor mai fi la fel: Donald Trump a semnat acum ordinul executiv impotriva lor

In timp ce SUA inregistreaza aproximativ 1200 de decese zilnic din cauza pandemiei de coronavirus, Donald Trump a semnat ieri un ordin executiv impotriva retelelor de socializare. Facebook,.

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg ii raspunde presedintelui Donald Trump, dupa ce acesta a amenintat ca inchide companiile de social-media: Este o linie periculoasa

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, ii raspunde lui Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a criticat deciziaTwitter de a-i marca postarile cu eticheta potential fake news si a amenintat ca are.

Donald Trump a declarat razboi retelelor sociale

Presedintele american Donald Trump este asteptat joi sa semneze un ordin executiv care vizeaza companiile de social media, au spus oficiali ai Casei Albe, dupa ce liderul SUA a amenintat ca va inchide site-urile pe care el le-a acuzat ca reduc la tacere vocile conservatoare, relateaza Reuters.

Un oficial german spune ca Twitter este binevenita in Germania, daca Donald Trump isi va pune in practica avertismentele impotriva companiei

Daca presedintele american Donald Trump isi va pune in practica avertismentul de a inchide Twitter, un oficial german a spus ca operatorul retelei de socializare se poate reloca in Germania, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )