Libnet.ro
UNICEF

17:30

Donald Trump i cere ministrului Justitiei sa puna capat imediat anchetei privind ingerinta Rusiei n alegerile din 2016

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump i cere ministrului Justitiei sa puna capat imediat anchetei privind ingerinta Rusiei n alegerile din 2016

Presedintele american Donald Trump i-a cerut miercuri ministrului Justitiei, Jeff Sessions, sa puna imediat capat anchetei privind ingerinta ruseasca in alegerile prezidentiale din 2016, scrie AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE Donald Trump i cere ministrului Justitiei sa puna capat imediat anchetei privind ingerinta Rusiei n alegerile din 2016 / Casa Alba: Nu e un ordin, e opinia presedintelui

Presedintele american Donald Trump i-a cerut miercuri ministrului Justitiei, Jeff Sessions, sa puna imediat capat anchetei privind ingerinta ruseasca in alegerile prezidentiale din 2016, scrie AFP.

Trump ii cere secretarului Justitiei sa puna capat anchetei ruse

Presedintele american Donald Trump i-a cerut miercuri secretarului Justitiei Jeff Sessions sa puna capat anchetei privind amestecul rus in alegerile prezidentiale din 2016, care pateaza administratia sa, informeaza AFP.

Donald Trump, decizia radicala: A pus capat unui consens respectat de toti presedintii dinaintea sa

Casa Alba nu va mai publica rezumatele conversatiilor telefonice pe care presedintele Donald Trump le are cu alti lideri mondiali, anunta CNN. Acesta era un obicei care a fost respectat in trecut de toti.

Este oficial! Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman pentru functia de ambasador al Statelor Unite in Romania

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman, care a emigrat din Romania in SUA la varsta de zece ani, pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, se arata intr-un.

in SUA incepe procesul lui Paul Manafort, seful de campanie al presedintelui Donald Trump

Procesul care il priveste pe Paul Manafort, seful de campanie a lui Donald Trump in timpul alegerilor din 2016, a incepe astazi, in Alexandria, statul Virginia, si se asteapta sa clarifice modul in care milioane de dolari proveniti de la companii din Ucraina au ajuns in conturile sale bancare.

Donald Trump spune ca e dispus sa discute cu Hassan Rouhani

Presedintele american Donald Trump a declarat, luni, ca ar fi dispus sa se intalneasca cu liderul iranian Hassan Rouhani, fara a pune conditii prealabile, pentru a discuta despre cum ar putea fi imbunatatite legaturile dintre cele doua state, dupa ce SUA au iesit din Acordul nuclear iranian din 2015.

Donald Trump sustine a avut o relatie de afaceri foarte neplacuta si conflictuala cu Mueller

Presedintele SUA, Donald Trump, a afirmat ca a avut o relatie de afaceri foarte neplacuta si conflictuala cu Robert Mueller, procurorul special ce coordoneaza anchetele privind ingerintele Rusiei in campania electorala, acuzandu-l ca este in conflict de interese in privinta acestei anchete, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )