Libnet.ro
UNICEF

10:31

Donald Trump spune ca e dispus sa discute cu Hassan Rouhani

Adevărul Adevărul,
Donald Trump spune ca e dispus sa discute cu Hassan Rouhani

Presedintele american Donald Trump a declarat, luni, ca ar fi dispus sa se intalneasca cu liderul iranian Hassan Rouhani, fara a pune conditii prealabile, pentru a discuta despre cum ar putea fi imbunatatite legaturile dintre cele doua state, dupa ce SUA au iesit din Acordul nuclear iranian din 2015. continuă pe Adevărul

Trump spune ca ntelegerea secreta nu este o infractiune

Presedintele SUA, Donald Trump, a spus marti ca intelegerea secreta nu este o infractiune, in timp ce marti era programat primul proces in dosarul amestecului Rusiei in alegerile prezidentiale americane din 2016, relateaza Reuters.

Scandal la CASA ALBA! Se clatina scaunul lui DONALD TRUMP! Presedintele a fost AVERTIZAT

O figura cunoscuta in scandalul Watergate, John Dean, transmite un avertisment fara precedent presedintelui SUA, Donald Trump. Acesta sustine ca Michael Cohen, fostul avocat al presedintelui SUA,.

Donald Trump sustine a avut o relatie de afaceri foarte neplacuta si conflictuala cu Mueller

Presedintele SUA, Donald Trump, a afirmat ca a avut o relatie de afaceri foarte neplacuta si conflictuala cu Robert Mueller, procurorul special ce coordoneaza anchetele privind ingerintele Rusiei in campania electorala, acuzandu-l ca este in conflict de interese in privinta acestei anchete, scrie Mediafax.

Donald Trump, decizia radicala: A pus capat unui consens respectat de toti presedintii dinaintea sa

Casa Alba nu va mai publica rezumatele conversatiilor telefonice pe care presedintele Donald Trump le are cu alti lideri mondiali, anunta CNN. Acesta era un obicei care a fost respectat in trecut de toti.

in SUA incepe procesul lui Paul Manafort, seful de campanie al presedintelui Donald Trump

Procesul care il priveste pe Paul Manafort, seful de campanie a lui Donald Trump in timpul alegerilor din 2016, a incepe astazi, in Alexandria, statul Virginia, si se asteapta sa clarifice modul in care milioane de dolari proveniti de la companii din Ucraina au ajuns in conturile sale bancare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )