Libnet.ro
UNICEF

19:30

Donald Trump a constatat ca e greu sa faci pace in Orientul Mijlociu

Adevărul Adevărul,
Donald Trump a constatat ca e greu sa faci pace in Orientul Mijlociu

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a incheiat,ieri, turneul in Arabiei Saudite si Israel cu o modificare de pozitie in chestiunea iraniana, in comparatie de administratia Obama si spunand ca exista o rara ocazie de a face pace in Orientul Mijlociu. continuă pe Adevărul

Bilantul diplomatic al vizitei lui Donald Trump in Orientul Mijlociu: America revine la vechile aliante sunite din regiune si sterge mostenirea Obama

Aliante fara nuante cu regimurile arabe sunite, desemnarea Iranului drept figura raului incarnat si activism diplomatic inedit legat de conflictul israeliano-palestinian: in patru zile in Orientul Mijlociu, presedintele american Donald Trump a rupt radical cu strategia predecesorului sau Barack Obama, scrie AFP.

Pacea in Orientul Mijlociu poate fi atinsa numai prin cooperare

Pacea in Orientul Mijlociu poate fi atinsa numai prin cooperare, a declarat, ieri, presedintele american Donald Trump, la sosirea in Israel, in prima vizita pe care o efectueaza in calitate de sef al statului in aceasta tara, relateaza The Associated Press.

GAFELE Melaniei Trump, in Arabia Saudita: Cum a incalcat eticheta Prima Doamna, in Orientul Mijlociu (VIDEO)

Vizita lui Donald Trump in Arabia Saudita a fost marcata din start de cateva gafe de eticheta din partea sotiei sale, Melania. Desi au fost intampinati, sambata, pe aeroportul din Ri.

Reasezarea fronturilor: triada SUA-Arabia Saudita-Israel relanseaza conflictul din Orientul Mijlociu

Alegerile din Iran si vizita presedintelui american Donald Trump in Orientul Mijlociu au marcat reasezarea si stabilizarea unei coalitii anti-iraniene cu componente definite impotriva aliatilor axei pro-siite Rusia-regimul Al Assad-Iran, militiile pro-iraniene irakiene si libaneze-Hezbollah.

Donald Trump este asteptat in Israel, pe fondul unor masuri de securitate sporite

Presedintele american Donald Trump viziteaza luni Israelul si teritoriile palestiniene, in continuarea turneului sau in Orientul Mijlociu. El zboara din Arabia Saudita, un aliat important al SUA, unde a tinut un discurs liderilor arabi si musulmani la un summit, scrie BBCNEws in pagina electronica.

LIVE VIDEO. Presedintele Trump incearca reabilitarea relatiilor SUA cu lumea musulmana, pentru o colaborare mai buna impotriva terorismului. Americanii vor avea in Orientul Mijlociu un centru pentru combaterea extremismului

Statele Unite vor deschide in Orientul Mijlociu un centru pentru combaterea extremismului, a anuntat presedintele Trump cu prilejul vizitei sale in Arabia Saudita.

Donald Trump, despre pace: Este una dintre cele mai dificile afaceri dintre toate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat luni seara ca pacea este una dinte cele mai dificile afaceri dintre toate, in timpul unei conferinte de presa de la resedinta premierului Is.

Donald Trump, GAFA E PROPORTII in Israel: Presedintele NU STIA UNDE SE AFLA!

In cadrul vizitei sale in Israel, presedintele american Donald Trump a declarat in timpul unei intalniri cu presedintele respectivului stat ca tocmai s-a intors din Orientul.

Donald Trump, GAFA DE PROPORTII in Israel: Presedintele NU STIA UNDE SE AFLA!

In cadrul vizitei sale in Israel, presedintele american Donald Trump a declarat in timpul unei intalniri cu presedintele respectivului stat ca tocmai s-a intors din Orientul.

Momentul in care Donald Trump incearca sa isi ia sotia de mana. Cum a reactionat Melania - VIDEO viral

Presedintele American Donald Trump si sotia lui ar avea probleme in cuplu. O inregistrare de la sosirea cuplului prezidential in Israel starneste noi comentarii. Donald Trump ince.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )