Libnet.ro
UNICEF

18:00

Donald Trump, GAFA DE PROPORTII in Israel: Presedintele NU STIA UNDE SE AFLA!

B1 B1,
Donald Trump, GAFA DE PROPORTII in Israel: Presedintele NU STIA UNDE SE AFLA!

In cadrul vizitei sale in Israel, presedintele american Donald Trump a declarat in timpul unei intalniri cu presedintele respectivului stat ca tocmai s-a intors din Orientul. continuă pe B1

Donald Trump, GAFA E PROPORTII in Israel: Presedintele NU STIA UNDE SE AFLA!

In cadrul vizitei sale in Israel, presedintele american Donald Trump a declarat in timpul unei intalniri cu presedintele respectivului stat ca tocmai s-a intors din Orientul.

Donald Trump este asteptat in Israel, pe fondul unor masuri de securitate sporite

Presedintele american Donald Trump viziteaza luni Israelul si teritoriile palestiniene, in continuarea turneului sau in Orientul Mijlociu. El zboara din Arabia Saudita, un aliat important al SUA, unde a tinut un discurs liderilor arabi si musulmani la un summit, scrie BBCNEws in pagina electronica.

Regele Salman al Arabiei Saudite acuza Iranul ca este varful de lance al terorismului mondial. Declaratia a fost facuta in fata lui Donald Trump

Summitul la care 55 de lideri ai unor state musulmane se intalnesc cu presedintele american Donald Trump a inceput duminica la Riad, unde gazda reuniunii, regele Salman al Arabiei Saudite, a lansat un atac verbal dur la adresa Iranului.

Donald Trump a vizitat Zidul Plangerii

Presedintele Donald Trump a scris istorie in aceasta dupa-amiaza, devenid primul lider american care a vizitat in timpul mandatului Zidul Plangerii, un loc de rugaciune care a generat tensiuni constante intre musulmanii, crestinii si evreii din Ierusalim, transmite NBC News.

LIVE. Presedintele american Donald Trump si sotia sa au ajuns, luni, in Israel

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va ajunge, luni, in Israel, dupa o vizita efectuata in Arabia Saudita, unde a semnat afaceri care se pot dezvolta in urmatorii ani la aproximativ 400 de miliarde de dolari.

Donald Trump, in Israel, califica Holocaustul drept cea mai neagra ora din istorie

Presedintele american Donald Trump a vizitat marti memorialul Yad Vashem de la Ierusalim, unde le-a adus un omagiu celor sase milioane de evrei morti in Holocaustul nazist, pe care l-a calificat drept o fapta de o rautate indescriptibila.

Donald Trump a vizitat Memorialul Holocaustului de la Ierusalim: Ce mesaj a scris presedintele american in cartea de oaspeti(FOTO)

Presedintele american Donald Trump a mers marti, in ultima zi a vizitei sale oficiale in Israel, la memorialul Yad Vashem de la Ierusalim, unde le-a adus un omagiu celor sase milioane de evrei morti.

Bataie pe un selfie cu presedintele american Donald Trump in Israel: Un deputat a cerut neaparat sa faca o poza spre jena premierului Netanyahu care a incercat sa il opreasca (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a inceput luni o vizita oficiala in Israel cu ocazia primului turneu extern pe care il desfasoara de la inaugurarea in functie. Un moment care a.

Momentul in care Donald Trump incearca sa isi ia sotia de mana. Cum a reactionat Melania - VIDEO viral

Presedintele American Donald Trump si sotia lui ar avea probleme in cuplu. O inregistrare de la sosirea cuplului prezidential in Israel starneste noi comentarii. Donald Trump ince.

Donald Trump a constatat ca e greu sa faci pace in Orientul Mijlociu

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a incheiat,ieri, turneul in Arabiei Saudite si Israel cu o modificare de pozitie in chestiunea iraniana, in comparatie de administratia Obama si spunand ca exista o rara ocazie de a face pace in Orientul Mijlociu.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )