Libnet.ro
UNICEF

07:00

Donald Trump contrazice planurile NASA de aselenizare: Am facut asta acum 50 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Donald Trump contrazice planurile NASA de aselenizare: Am facut asta acum 50 de ani

Presedintele american Donald Trump a contrazis vineri obiectivul anuntat de Agentia spatiala americana NASA) de a duce din nou oameni pe luna, informeaza dpa, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

SUA: Trump contrazice planurile NASA de aselenizare: Am facut asta acum 50 de ani

Presedintele american Donald Trump a contrazis vineri obiectivul anuntat de Agentia spatiala americana NASA) de a duce din nou oameni pe luna, informeaza dpa, citata de Agerpres.

Donald Trump a jignit-o pe Bette Midler: Psihopata terminata. Motivul disputei

Presedintele american Donald Trump a numit-o pe actrita si cantareata Bette Midler 73 de ani) o psihopata terminata intr-o disputa privind un citat inventat atribuit liderului de la Casa Alba.

Donald Trump afirma ca nu exista suficient progres in discutiile intre SUA si Mexic

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca nu exista suficient progres in discutiile intre SUA si Mexic privind imigrantii, iar oficialii americani si mexicani se vor intalni din nou joi la Washington, relateaza Mediafax, citand Reuters.

Donald Trump compara zidul care va fi ridicat impotriva imigrantilor mexicani cu mult discutata granita irlandeza post-Brexit

Presedintele american i-a prilejuit momente stanjenitoare premierului irlandezLeo Varadkar in timpul unei conferinte de presa, cu ocazia sosirii sale in Irlanda. Donald Trump a comparat delicata chestiune a granitei irlandeze, in contextul Brexit-ului, cu zidul planuit de SUA impotriva migrantilor mexicani.

Donald Trump a numit-o pe actrita Bette Midler o psihopata terminata intr-o disputa privind un citat inventat

Presedintele american Donald Trump a numit-o pe actrita si cantareata Bette Midler o psihopata terminata intr-o disputa privind un citat inventat, atribuit liderului de la Casa Alba, relateaza miercuri Press Association, citeaza Agerpres.

Motanul Larry a provocat probleme de securitate in timpul vizitei presedintelui Donald Trump in Marea Britanie

Larry, motanul care locuieste la Downing Street Nr. 10 din Londra - resedinta oficiala a prim-ministrilor britanici - a provocat probleme de securitate, marti, in timpul vizitei de stat a presedintelui american Donald Trump in Marea Britanie, relateaza Agerpres citand globalnews. ca.

Sondaj: Donald Trump, tot mai popular in Franta

Donald Trump devine tot mai popular in randul francezilor, arata un sondaj realizat in contextul vizitei presedintelui american in Franta cu prilejul implinirii a 75 de ani de la Debarcarea din Normandia.

VIDEO Donald Trump participa alaturi de Regina Elisabeta la ceremoniile care marcheaza Debarcarea din Normandia

Lideri mondiali, inclusiv presedintele american Donald Trump, s-au alaturat Reginei Elisabeta, pentru a comemora a 75-a aniversare a Debarcarilor din Normandia, scrie BBC.

FOTO VIDEO Donald Trump participa alaturi de Regina Elisabeta la ceremoniile care marcheaza Debarcarea din Normandia

Lideri mondiali, inclusiv presedintele american Donald Trump, s-au alaturat Reginei Elisabeta, pentru a comemora a 75-a aniversare a Debarcarilor din Normandia, scrie BBC.

FRAGMENT Istorie si rasism. Ideea de rasa de la Iluminism la Donald Trump, de Marius Turda si Maria Sophia Quine, curand, in librarii

Istorie si rasism. Ideea de rasa de la Iluminism la Donald Trump, de Marius Turda si Maria Sophia Quine, va aparea zilele acestea in librariile romanesti. Cartea, publicata la editura Polirom, exploreaza teoriile rasiale prin prisma aspectelor lor politice, culturale si asa-zis stiintifice, asa cum au fost acestea edificate in Europa si in alte parti ale lumii. Adevarul prezinta, in premiera, un fragment din carte.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )