Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump critica FBI dupa atacul din Florida

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump critica FBI dupa atacul din Florida

Presedintele american Donald Trump a criticat FBI dupa atacul din Florida, soldat cu uciderea a 17 persoane intr-un liceu. El a apreciat ca politia federala a ignorat semnalele transmise de atacator, fiind prea ocupata sa demonstreze ca a existat o implicare a rusilor in campania prezidentiala americana. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump critica FBI dupa atacul din Florida: Petreceti prea mult timp incercand sa dovediti implicarea rusilor in alegeri

Presedintele american Donald Trump a criticat FBI dupa atacul din Florida, soldat cu uciderea a 17 persoane intr-un liceu. El a apreciat ca politia federala a ignorat semnalele transmise de atacator, fiind prea ocupata sa demonstreze ca a existat o implicare a rusilor in campania prezidentiala americana.

SUA: Donald Trump se va adresa tarii, dupa atacul armat din Florida soldat cu 17 morti

Presedintele american Donald Trump se va adresa tarii in cursul zilei de joi, dupa atacul armat in care 17 persoane au fost ucise, miercuri, la un liceu din Florida, unul dintre cele mai sangeroase atacuri armate comise in SUA in ultimul sfert de secol, scrie AFP.

Donald Trump EVITA subiectul ARMELOR DE FOC dupa TRAGEDIA din Florida

Donald Trump a incercat deturnarea dezbaterii pe tema armelor de foc, promitand sa atace tulburarile mentale dupa tragedia din Florida. Trump a anuntat ca se va duce la Parkland, unde un tanar in varsta.

Donald Trump a gasit vinovatii pentru masacrul de la liceul din Florida: Este foarte trist ca...

Presedintele american Donald Trump a criticat dur FBI dupa atacul din Florida, soldat cu uciderea a 17 persoane intr-un liceu. Trump a afirmat ca politia federala a ignorat semnalele transmise de atacator, fiind pr.

Atacul din Florida: FBI si profesorii au fost avertizati cu privire la atacator; FBI a declansat o ancheta interna

FBI a deschis o ancheta interna cu privire la modul in care agentia a gestionat avertizarile privind adolescentul acuzat de atacul de la Liceul Marjory Stoneman Douglas din Florida, soldat cu moartea a 17 persoane si cu ranirea altor 14, scrie BBC, relateaza News. ro.

Atacul din Florida: Adolescentul de 19 ani a marturisit autoritatilor ca el este autorul atacului

Adolescentul de 19 ani care a intrat inarmat intr-un liceul din Florida, Nikolas Cruz, a recunoscut .

INCREDIBIL unde s-a dus Nikolas Cruz, tanarul care si-a ucis 17 colegi in liceu, dupa MASACRUL din Florida...

Baiatul in varsta de 19 ani a fost exmatriculat de la Liceul Marjory Stoneman Douglas, in orasul Parkland. El a deschis focul, cu o pusca automata, in clase din aceasta institutie, iar gloantele sale au.

Trump evita subiectul armelor de foc dupa masacrul din Florida

Presedintele american Donald Trump a promis joi sa atace tulburarile mentale, la o zi dupa unul dintre cele mai sangeroase masacre intr-un liceu american, incercand sa deturneze astfel dezbaterea pe tema armelor de foc in Statele Unite, relateaza AFP.

Cum se foloseste Kremlinul de tragedia din Statele Unite. Conturi false din Rusia au invadat Twitter cu mesaje pro-arme dupa atacul din Parkland soldat cu 17 victime

Orice situatie de breaking news reprezinta o ocazie pentru troli pentru a capta atentia publica, pentru a prococa emotie si raspandi propaganda. Guvernul rus stie asta. Tinerii din Macedonia care fabrica fake news stiu asta. Si multumita operatiunilor de strangere de date din partea unor grupuri ca Alianta pentru Apararea Democratiei si RoBhat Labs, lumea intreaga afla toate astea, scrie publicatia americana Wired intr-un articol care demonteaza stirile false raspandite in retelele sociale din Statele Unite, in special pe Twitter.

Atacul din Florida, investigat de FBI. Primele imagini ale atacatorului

FBI a deschis o ancheta interna cu privire la modul in care agentia a gestionat avertizarile privind.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )