Libnet.ro
UNICEF

15:00

Atacul din Florida, investigat de FBI. Primele imagini ale atacatorului

România Liberă România Liberă,
Atacul din Florida, investigat de FBI. Primele imagini ale atacatorului

FBI a deschis o ancheta interna cu privire la modul in care agentia a gestionat avertizarile privind. continuă pe România Liberă

Atacul din Florida: FBI si profesorii au fost avertizati cu privire la atacator; FBI a declansat o ancheta interna

FBI a deschis o ancheta interna cu privire la modul in care agentia a gestionat avertizarile privind adolescentul acuzat de atacul de la Liceul Marjory Stoneman Douglas din Florida, soldat cu moartea a 17 persoane si cu ranirea altor 14, scrie BBC, relateaza News. ro.

Atacul din Florida: Adolescentul de 19 ani a marturisit autoritatilor ca el este autorul atacului

Adolescentul de 19 ani care a intrat inarmat intr-un liceul din Florida, Nikolas Cruz, a recunoscut .

Atacul din Florida: FBI si profesorii au fost avertizati cu privire la atacator; FBI a declansat o ancheta interna

FBI a deschis o ancheta interna cu privire la modul in care agentia a gestionat avertizarile privind adolescentul acuzat de atacul de la Liceul Marjory Stoneman Douglas din Florida, soldat cu moartea a 17 persoane si cu ranirea altor 14, scrie BBC.

FBI si profesorii au fost avertizati cu privire la atacatorul din Florida

FBI a deschis o ancheta interna cu privire la modul in care agentia a gestionat avertizarile privind adolescentul acuzat de atacul de la Liceul Marjory Stoneman Douglas din Florida, soldat cu moartea a 17 persoane si cu ranirea altor 14, conform BBC.

SUA: Donald Trump se va adresa tarii, dupa atacul armat din Florida soldat cu 17 morti

Presedintele american Donald Trump se va adresa tarii in cursul zilei de joi, dupa atacul armat in care 17 persoane au fost ucise, miercuri, la un liceu din Florida, unul dintre cele mai sangeroase atacuri armate comise in SUA in ultimul sfert de secol, scrie AFP.

Donald Trump, dupa atacul armat din Florida: Intentionez sa ma intalnesc cu familiile si cu autoritatile locale

Presedintele american Donald Trump a anuntat joi ca va merge in Parkland, unde un tanar de 19 ani a impuscat mortal 17 persoane la un liceu din Florida, relateaza AFP si Reuters. Intentionez sa merg in P.

Marturiile socante ale autorului atacului din Florida. Ce l-a facut sa produca masacrul

Autorul atacului armat din Florida, in urma caruia au fost ucisi 17 elevi si profesori, le-a declarat polistilor ca a auzit voci care l-au indrumat sa duca masacrul la bun sfarsit. Vocile au fost.

Primele imagini cu Tudorel Toader, in Japonia: Cu cine s-a intalnit ministrul Justitiei (FOTO)

Au aparut primele imagini din timpul vizitei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Japonia. Ministrul Justitiei de la Tokyo, Y333;ko Kamikawa, a publicat pe pagina a de Twitter, imagini de la intalnirea cu.

Mesajele pe care elevii liceului din Florida le-au trimis apropiatilor in timpul atentatului. Toata lumea a fost cu ochii in lacrimi cand le-a citit

In timpul atentatului din incinta liceului din Florida, elevii ingroziti au fugit si au trimis sute de mesaje celor dragi, prin care cereau ajutorul sau isi luau ramas-bun. Suntem intr-un adevarat cod.

Donald Trump EVITA subiectul ARMELOR DE FOC dupa TRAGEDIA din Florida

Donald Trump a incercat deturnarea dezbaterii pe tema armelor de foc, promitand sa atace tulburarile mentale dupa tragedia din Florida. Trump a anuntat ca se va duce la Parkland, unde un tanar in varsta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )