Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, criticat dur de autoarea Peggy Noonan: Rezultatele conduceri Trump au produs revolta natiunii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump, criticat dur de autoarea Peggy Noonan: Rezultatele conduceri Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com. continuă pe Ziarul Bursa

DONALD TRUMP, CRITICAT DUR DE AUTOAREA PEGGY NOONAN: Rezultatele conducerii Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Donald Trump, criticat dur de autoarea Peggy Noonan

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur de Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Fost secretar american al Apararii: Donald Trump este primul presedinte din viata mea care nu incearca sa uneasca poporul american

Jim Mattis, fost secretar al Apararii in prima perioada a mandatului lui Donald Trump, a lansat un atac dur la adresa presedintelui american si l-a acuzat ca incearca sa-i divida pe americani prin crearea unui conflict fals intre societatea civila si armata.

Acuzatii dure la adresa presedintelui Donald Trump. Fostul secretar al Apararii: Sunt ingrozit!

Jim Mattis, fostul secretar al Apararii, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Donald Trump, acuzandu-l pe acesta ca incearca sa ii divida pe americani prin crearea unui conflict fals intre societatea civila si armata.

Cum arata acum protestele din America dupa ce Donald Trump a amenintat ca intervine cu armata

Dupa cateva zile in care violenta si haosul pareau ca au cuprins intreaga America, Presedintele Donald Trump i-a amenintat pe protestatarii BlackLivesMatter ca intrevine cu armata. Iata cum arata acum protestele! .

SUA: Jim Mattis, fostul sef al Pentagonului, il acuza pe Donald Trump ca divizeaza America

Fostul secretar al Apararii, Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America, noteaza AFP, potrivit Agerpres. in timpul vietii mele, Donald Trump este primul presedinte care nu incearca sa ii uneasca pe americani, care nici macar nu se face ca incearca, a spus fostul secretar al Pentagonului intr-o declaratie publicata online de revista The Atlantic. in loc de asta, el incearca sa ne divizeze, a adaugat fostul general al US Marine Corps, foarte respectat, care pana in prezent si-a afisat rezerva, dar fara sa comenteze direct mandatul miliardarului republican. De data aceasta, este prea mult, in opinia sa: Platim consecintele celor trei ani fara adulti la comanda.

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat pe Twitter ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control, potrivit news. ro.

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, pe Twitter, ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control.

Mark Zuckerberg va analiza schimbari ale politicii privind continutul, care au permis mentinerea unor postari controversate ale lui Donald Trump

Directorul general al Facebook Mark Zuckerberg a anuntat vineri ca va analiza schimbari ale politicii referitoare la continut care a permis companiei sa mentina postari controversate publicate de presedintele american Donald Trump in timpul demonstratiilor recente declansate in urma mortii barbatului de culoare George Floyd, la arestarea sa de catre politisti din Minneapolis, transmite Reuters.

Donald Trump a intentionat sa desfasoare 10.000 de militari activi pentru a opri protestele

Presedintele Donald Trump a vrut ca armata sa desfasoare 10. 000 de militari activi in marile orase in timpul protestelor anti-rasism, marcate de acte de violenta si distrugere a proprietatilor publice si private, dar mai multi membri de marca ai guvernului american s-au impotrivit intr-o sedinta tensionata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )