Libnet.ro
UNICEF

15:45

Donald Trump ii curteaza pe candidatii la succesiunea Theresei May

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump ii curteaza pe candidatii la succesiunea Theresei May

Presedintele american Donald Trump profita de vizita sa in Marea Britanie pentru a forma relatii bune cu candidatii la succesiunea prim-ministrului Theresa May, relateaza marti AFP si dpa, citand surse britanice. continuă pe Ziarul Bursa

Boris Johnson isi lanseaza campania la succesiunea Theresei May ca favorit al lui Trump

Boris Johnson, favorit in cursa la succesiunea premierului britanic Theresa May, si-a lansat luni campania promitand ca Brexitul va avea loc la 31 octombrie, cu sau fara acord no deal) cu Bruxellesul, relateaza AFP.

Theresa May, inainte de vizita lui Donald Trump in arhipelag: Aceasta este o saptamana cu o importanta semnificativa pentru relatia speciala dintre Marea Britanie si SUA

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca aspira la crearea de legaturi puternice si de durata intre Marea Britanie si SUA, pe fondul vizitei desfasurate de presedintele american Donald Trump in.

Proteste de amploare la Londra! Mii de oameni au protestat odata cu venirea lui Donald Trump

Mii de britanici au protestat la Londra, odata cu venirea presedintelui SUA, Donald Trump. Manifestantii au inceput sa fluture pancartele, in timp ce premierul Theresa May statea de vorba cu liderul.

Donald Trump ademeneste Londra cu un acord comercial foarte, foarte substantial

Donald Trump a incercat sa ademeneasca Londra cu un acord comercial foarte substantial, fenomenal, dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE), adoptand un ton mai conciliant cu premierul Theresa May, departe de declaratiile polemice de dinaintea vizitei de stat in Regatul Unit, relateaza AFP.

VIRALUL ZILEI! Cum l-a intampinat Printul Harry pe Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a spus caMeghan Markle este OBRAZNICA (FOTO)

Donald Trump si-a inceput vizita de stat din Marea Britanie. Presedintele american a fost primit la Palatul Buckingham de intreaga familie regala. Printul Harry nu a fost insa incantat de vizita.

VIDEO Donald Trump participa alaturi de Regina Elisabeta la ceremoniile care marcheaza Debarcarea din Normandia

Lideri mondiali, inclusiv presedintele american Donald Trump, s-au alaturat Reginei Elisabeta, pentru a comemora a 75-a aniversare a Debarcarilor din Normandia, scrie BBC.

FOTO VIDEO Donald Trump participa alaturi de Regina Elisabeta la ceremoniile care marcheaza Debarcarea din Normandia

Lideri mondiali, inclusiv presedintele american Donald Trump, s-au alaturat Reginei Elisabeta, pentru a comemora a 75-a aniversare a Debarcarilor din Normandia, scrie BBC.

VIDEO Donald Trump a ajuns in Anglia, pentru vizita de trei zile, dar pana sa aterizeze l-a numit pe primarul Londrei un ratat cu sange rece

Donald Trump a ajuns luni in Regatul Unit, impreuna cu sotia sa Melania, pentru o vizita de trei zile. Chiar inainte ca avionul sau sa aterizeze pe aeroportul Stansted, liderul de la Casa Alba l-a criticat pe primarul Londrei, Sadiq Khan, scriind pe Twitter ca acesta este un ratat cu sange rece, dupa ce edilul a criticat guvernul britanic pentru ca l-a invitat pe presedintele american intr-o vizita de stat, relateaza Reuters.

Donald Trump, despre primarul Londrei, chiar inainte de a ateriza la marginea orasului: Este un ratat desavarsit

Presedintele american Donald Trump l-a numit pe Sadiq Khan, primarul Londrei, un ratat desavarsit, dupa ce edilul a criticat decizia Guvernului britanic de a-l primi intr-o vizita de stat pe liderul de la Ca.

Donald Trump ajunge in Marea Britanie intr-un context marcat de Brexit

Presedintele american Donald Trump a ajuns in Marea Britanie, luni, intr-o vizita pe care Casa Alba o considera drept o sansa de a onora sacrificiul si serviciul comun al SUA si aliatului sau de dincolo de Atlantic, scrie Associated Press.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )