Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Donald Trump a ajuns in Anglia, pentru vizita de trei zile, dar pana sa aterizeze l-a numit pe primarul Londrei un ratat cu sange rece

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Donald Trump a ajuns in Anglia, pentru vizita de trei zile, dar pana sa aterizeze l-a numit pe primarul Londrei un ratat cu sange rece

Donald Trump a ajuns luni in Regatul Unit, impreuna cu sotia sa Melania, pentru o vizita de trei zile. Chiar inainte ca avionul sau sa aterizeze pe aeroportul Stansted, liderul de la Casa Alba l-a criticat pe primarul Londrei, Sadiq Khan, scriind pe Twitter ca acesta este un ratat cu sange rece, dupa ce edilul a criticat guvernul britanic pentru ca l-a invitat pe presedintele american intr-o vizita de stat, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Trump a ajuns in Anglia, pentru vizita de trei zile, dar pana sa aterizeze l-a numit pe primarul Londrei un ratat cu sange rece / Liderul Casei Albe, intampinat de printul Charles si regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

Donald Trump a ajuns luni in Regatul Unit, impreuna cu sotia sa Melania, pentru o vizita de trei zile. Chiar inainte ca avionul sau sa aterizeze pe aeroportul Stansted, liderul de la Casa Alba l-a criticat pe primarul Londrei, Sadiq Khan, scriind pe Twitter ca acesta este un ratat cu sange rece, dupa ce edilul a criticat guvernul britanic pentru ca l-a invitat pe presedintele american intr-o vizita de stat, relateaza Reuters.

FOTO VIDEO UPDATE Trump a ajuns in Anglia, pentru vizita de trei zile, dar pana sa aterizeze l-a numit pe primarul Londrei un ratat total / Liderul Casei Albe, intampinat de printul Charles si regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

Donald Trump a ajuns luni in Regatul Unit, impreuna cu sotia sa Melania, pentru o vizita de trei zile. Chiar inainte ca avionul sau sa aterizeze pe aeroportul Stansted, liderul de la Casa Alba l-a criticat pe primarul Londrei, Sadiq Khan, scriind pe Twitter ca acesta este un ratat total, dupa ce edilul a criticat guvernul britanic pentru ca l-a invitat pe presedintele american intr-o vizita de stat, relateaza Reuters.

Donald Trump isi va incepe vizita in Marea Britanie printr-un pranz cu regina

Presedintele american Donald Trump isi va incepe luni vizita oficiala in Marea Britanie printr-o intalnire cu familia regala si luand pranzul cu regina Elizabeth a II-a a la Palatul Buckingham, relateaza Mediafax, citand de pe site-ul agentiei Dpa.

Donald Trump ajunge in Marea Britanie intr-un context marcat de Brexit

Presedintele american Donald Trump a ajuns in Marea Britanie, luni, intr-o vizita pe care Casa Alba o considera drept o sansa de a onora sacrificiul si serviciul comun al SUA si aliatului sau de dincolo de Atlantic, scrie Associated Press.

Meghan Markle, criticata de Donald Trump: Nu stiam ca e asa tupeista! Ce l-a facut sa spuna asta

Meghan Markle a fost dur criticata de Donald Trump, fapt pentru care nu va fi prezenta la vizita familiei presedintelui Statelor Unite ale Americii. Dupa ce Trump a facut-o pe Ducesa de Sussex tupeista, a continuat cu cateva declaratii mai temperate. Donald Trump, despre Meghan Markle: Tupeista Lipsa prezentei Ducessei de Sussex de la vizita [] .

Donald Trump, vizita controversata la Londra

Azi incepe vizita controversata a lui Donald Trump in Marea Britanie. Zeci de mii de membri ai fortelor de ordine vor fi mobilizati pentru a asigura protectia presedintelui american. insotit de Melania si de co.

Pregatiri de taina pentru vizita lui Donald Trump in Marea Britanie: Brexit si Huawei, pe agenda presedintelui american

Donald Trump, presedintele SUA, se va avanta, cel mai probabil, in contextul tumultuos al Brexitului, saptamana viitoare, in vizita pe care o desfasura la Londra, acolo unde ii va sugera premierului britanic Th.

Theresa May, inainte de vizita lui Donald Trump in arhipelag: Aceasta este o saptamana cu o importanta semnificativa pentru relatia speciala dintre Marea Britanie si SUA

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca aspira la crearea de legaturi puternice si de durata intre Marea Britanie si SUA, pe fondul vizitei desfasurate de presedintele american Donald Trump in.

PRIMARUL LONDREI: Donald Trump, un fascist al secolului 20

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a comparat limbajul folosit de Donald Trump pentru a-si mobiliza sustinatorii cu cel al fascistilor secolului 20, intr-o interventie exploziva inainte de vizita de astazi a presedintelui american la Londra, transmite The Guardian.

Primarul Londrei: Donald Trump este ca un fascist al secolului XX

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a comparat limbajul folosit de Donald Trump pentru a-si mobiliza sustinatorii cu cel al fascistilor secolului XX, intr-o interventie exploziva inainte de vizita de luni a presedintelui american la Londra, transmite The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )