Libnet.ro
UNICEF

18:00

Donald Trump, decizie surprinzatoare! Analizeaza posibilitatea gratierii lui Edward Snowden

Antena3 Antena3,
Donald Trump, decizie surprinzatoare! Analizeaza posibilitatea gratierii lui Edward Snowden

Donald Trump a transmis ca va analiza posibilitatea gratierii fostului angajat CIA Edward Snowden. Trump a declarat ca nu stie foarte multe despre acest caz si ca a auzit argumente puternice atat pentru cat si impotriva unei gratieri. continuă pe Antena3

Fratele lui Donald Trump a murit. Ce a patit Robert, in varsta de 71 de ani

In acste momente, familia prezidentiala a Americii este in doliu, dupa ce fratele mai mic al presedintelui american a fost internat in unitatea de terapie intensiva la un spital din New York, in iunie, iar astazi a fost anuntat decesul acestuia. Fratele presedintelui american Donald Trump, Robert Trump, a incetat din viata Presedintele american Donald .

Fratele lui Donald Trump a incetat din viata

Robert Trump, fratele mai mic al presedintelui SUA Donald Trump, a incetat din viata la varsta de 71 de ani.

Fratele mai mic al lui Donald Trump a murit la varsta de 71 de ani. Mesajul presedintelui american

Robert Trump, fratele mai mic al presedintelui SUA Donald Trump, a incetat din viata la varsta de 71 de ani, relateaza CNN.

Fratele presedintelui Donald Trump, Robert, internat in spital la New York, spune Casa Alba

Robert Trump, fratele mai mic al presedintelui Donald Trump, este internat in New York, a confirmat .

Donald Trump intentioneaza sa-l gratieze pe Edward Snowden

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca va arunca un ochi asupra dosarului lui Edward Snowden, luand in calcul gratierea fostului colaborator al Agentiei Nationale de Securitate NSA) inculpat pentru spionaj in urma unei masive de secrete de stat.

Presedintele SUA, despre votul universal prin corespondenta si cea mai mare frauda din istorie. Donald Trump: Oamenii au mers sa voteze si in timpul razboaielor mondiale

Donald Trump, presedintele SUA, sustine ca ofensiva opozitiei democrate privind votul universal prin corespondenta este unul dintre motivele pentru care treneaza negocierile din Congres cu privire la al patrulea.

Donald Trump socheaza din nou. Ne-am indragostit, spune acesta despre Kim Jong Un. Dezvaluiri incredibile despre intalnirile celor doi

Donald Trump nu conteneste sa socheze intreaga planeta prin declaratiile sale extrem de controversate. Permanent aflat in mijloculor a unor scandaluri mediatice, chiar cu cateva luni inainte de alegerile prezidentiale din SUA, va fi personaj principal in noua carte a celebrului jurnalist american de investigatii Bob Woodward.

EXCLUSIV Donald Trump joaca totul sau nimic la alegerile prezidentiale din SUA. Cristian Pirvulescu: Aici este riscul

A mai ramas putin timp pana la alegerile prezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. in prezent, Donald Trump si Joe Biden livreaza mesaje care ii pot pozitiona cat mai bine in cursa pentru.

Robert Trump, fratele presedintelui Donald Trump, a decedat la varsta de 71 de ani

Robert Trump, fratele mai mic al presedintelui american, Donald Trump, a murit. Liderul de la Casa Alba a anuntat decesul fratelui sau sambata seara. Cu inima grea va spun ca minunatul meu frate, Ro.

Fratele mai mic al presedintelui Donald Trump a murit la varsta de 72 de ani

Fratele mai mic al presedintelui Statelor Unite a murit in acesata dimineata. Robert Trump s-a stins din viata la varsta de 72 de ani. Acesta a fost internat in stare grava in urma cu trei zile la un spital din New York.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )