Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fratele presedintelui Donald Trump, Robert, internat in spital la New York, spune Casa Alba

România Liberă România Liberă,
Fratele presedintelui Donald Trump, Robert, internat in spital la New York, spune Casa Alba

Robert Trump, fratele mai mic al presedintelui Donald Trump, este internat in New York, a confirmat . continuă pe România Liberă

Fratele mai mic al lui Trump, internat in spital la New York - Casa Alba

Fratele mai mic al presedintelui Donald Trump, Robert, a fost internat in spital la New York, iar liderul american planuieste sa il viziteze vineri, a spus Casa Alba fara a da alte detalii, relateaza Reuters.

Donald Trump va pierde alegerile din 2020. Cine face aceasta previziune

In anul 1984, Allan Lichtman a dezvoltat un algoritm prin intermediul caruia poate afla cine va fi viitorul presedinte al Statelor Unite ale Americii, iar, potrivit acestuia, Donald Trump va pierde alegerile din 2020. in decursul a 30 de ani, acesta nu a gresit niciodata. Care este previziunea profesorului cu privire la noul presedinte al .

Incident armat langa Casa Alba. Donald Trump a parasit conferinta de presa imediat

Presedintele Donald Trump a fost evacuat brusc dintr-un briefing de presa la Casa Alba, dupa ce un barbat despre care s-a sustinut ca a avut o arma a fost impuscat de un ofiter al Serviciilor Secrete din SUA chiar in afara complexului Casei Albe. Serviciile de Securitate americane in alerta Serviciul Secret a declarat ca .

Presedintele SUA, despre votul universal prin corespondenta si cea mai mare frauda din istorie. Donald Trump: Oamenii au mers sa voteze si in timpul razboaielor mondiale

Donald Trump, presedintele SUA, sustine ca ofensiva opozitiei democrate privind votul universal prin corespondenta este unul dintre motivele pentru care treneaza negocierile din Congres cu privire la al patrulea.

Donald Trump socheaza din nou. Ne-am indragostit, spune acesta despre Kim Jong Un. Dezvaluiri incredibile despre intalnirile celor doi

Donald Trump nu conteneste sa socheze intreaga planeta prin declaratiile sale extrem de controversate. Permanent aflat in mijloculor a unor scandaluri mediatice, chiar cu cateva luni inainte de alegerile prezidentiale din SUA, va fi personaj principal in noua carte a celebrului jurnalist american de investigatii Bob Woodward.

EXCLUSIV Donald Trump joaca totul sau nimic la alegerile prezidentiale din SUA. Cristian Pirvulescu: Aici este riscul

A mai ramas putin timp pana la alegerile prezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. in prezent, Donald Trump si Joe Biden livreaza mesaje care ii pot pozitiona cat mai bine in cursa pentru.

Donald Trump pregateste electoratul american: Daca nu voi castiga alegerile, va trebui sa invatati chineza. China va conduce SUA

Donald Trump continua sa demonizeze China, tara care in ultimele decenii a avut o ascensiune fulminanta din punct de vedere economic si care, in curand, ar putea ajunge prima superputere a lumii, potrivit.

Donald Trump, inca o gafa: Gripa spaniola a pus capat celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele american Donald Trump a declarat, luni, in mod eronat, ca gripa spaniola promabil a pus capat celui de-al Doilea Razboi Mondial, el mentionand incorect atat anul pandemiei cat si cel in care s-a incheiat razboiul, relateaza USA Today, citat de News. ro.

Donald Trump, ironizat in social media dupa ce a spus ca gripa spaniola a pus probabil capat celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele american Donald Trump a declarat, luni, in mod eronat, ca gripa spaniola promabil a pus capat celui de-al Doilea Razboi Mondial, el mentionand incorect atat anul pandemiei cat si cel in care s-a incheiat razboiul, relateaza USA Today.

Donald Trump a parasit brusc conferinta de presa dupa un incident armat in apropierea Casei Albe. Si eu am fost surprins (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a fost nevoit sa paraseasca o conferinta de presa, la doar trei minute dupa ce a inceput sa vorbeasca, din cauza unui incident armat petrecut chiar langa Casa Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )