Libnet.ro
UNICEF

13:30

Donald Trump a declarat starea de urgenta in fata epidemiei de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump a declarat starea de urgenta in fata epidemiei de coronavirus

Presedintele american a anuntat vineri starea de urgenta, pentru a putea oferi ajutoare federale statelor afectate de coronavirus, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump va declara starea de urgenta nationala in fata raspandirii epidemiei de coronavirus (surse)

Presedintele american Donald Trump va declara starea de urgenta nationala, pentru a putea oferi ajutoare federale statelor afectate de coronavirus, scrie agentia Bloomberg, care citeaza surse apropiate discutiilor, potrivit Reuters.

Donald Trump a declarat stare de urgenta in Statele Unite ale Americii din cauza coronavirus

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat stare de urgenta, astazi, din cauza coronavirus.

Donald Trump a declarat starea de urgenta in Statele Unite. Implicatiile

Presedintele american, Donald Trump, a decretat, vineri, starea de urgenta in Statele Unite in lumina pandemiei de coronavirus COVID-19, arata BBC. in plus, a dat drumul unui ajutor federal de urgenta in.

Donald Trump a declarat starea de urgenta in Statele Unite si a dat drumul unui ajutor de zeci de miliarde de dolari. Implicatiile deciziei (VIDEO)

Presedintele american, Donald Trump, a decretat, vineri, starea de urgenta in Statele Unite din cauza numarului tot mai mare de infectari cu coronavirusul COVID-19. Pentru a pune in valoare intreaga putere a.

Donald Trump declara stare de urgenta nationala in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, stare de urgenta nationala in Statele Unite, cea mai semnificativa miscare a guvernului SUA pentru a lupta cu epidemia de coronavirus, scrie NBC.

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

Sanda Nicola, revoltata de reactia autoritatilor belgiene in fata epidemiei de coronavirus: Suntem pe cont propriu

Jurnalista Sanda Nicola, stabilita temporar in Belgia impreuna cu sotul si cu fiica ei de trei ani, este revoltata de reactia foarte lenta a autoritatilor blegiene in fata amenintarii noului coronavirus, desi au fost inregistrate, pana pe 12 martie, trei decese, iar alte 399 de persoane au fost testate pozitiv.

Donald Trump este dispus sa isi faca testul de coronavirus, dar afirma ca se simte foarte bine

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a declarat pregatit, marti, sa isi faca analiza pentru depistarea coronavirusului, dar a dat asigurari sa se simte foarte bine, in contextul in care trei politicieni cu care a avut contacte s-au autoizolat.

Instantele iau masuri in fata epidemiei de coronavirus. Curtea de Apel Bucuresti interzice accesul celor care vin din zone de risc

Curtea de Apel Bucuresti a instituit restrictii si masuri care sa previna raspandirea coronavirusului si care se vor aplica incepand de marti, 10 martie, transmite instanta.

Donald Trump doreste amanarea Jocurilor Olimpice pentru anul viitor

Presedintele american Donald Trump a declarat, joi, ca organizatorii ar trebui sa ia in calcul amanarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo cu un an, in contextul pandemiei de coronavirus, el precizand ca evenimentul nu ar fi la fel fara spectatori, cum probabil s-ar desfasura in aceasta vara, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )