Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump este dispus sa isi faca testul de coronavirus, dar afirma ca se simte foarte bine

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump este dispus sa isi faca testul de coronavirus, dar afirma ca se simte foarte bine

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a declarat pregatit, marti, sa isi faca analiza pentru depistarea coronavirusului, dar a dat asigurari sa se simte foarte bine, in contextul in care trei politicieni cu care a avut contacte s-au autoizolat. continuă pe Hotnews

Alerta la Casa Alba. Donald Trump, in pericol de a contracta noul coronavirus

Doua persoane care s-au aflat in ultima perioada in apropierea presedintelui Donald Trump, au avut contact direct cu un purtator al noului virus 2019-nCoV. Cei doi sunt membri republicani ai Congresului.

AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump a promulgat proiectul de lege care aloca 8,3 miliarde de dolari combaterii coronavirusului

Presedintele american Donald Trump a promulgat vineri un proiect de lege care aloca 8,3 miliarde de dolari cresterii capacitatii de testare a persoanelor pentru coronavirus si finantarii altor masuri necesare limitarii extinderii epidemiei care a infectat peste 100. 000 de oameni la nivel mondial, transmite Reuters.

Donald Trump, videoclip spectaculos pentru campania din 2020: Nu este vorba numai de o simpla alegere pentru patru ani, ci despre un punct de cotitura in istoria civilizatiei noastre (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA, si-a lansat un nou videoclip pentru campania alegerilor prezidentiale americane din 2020, in care concureaza pentru al doilea mandat - si ultimul - in cea mai importanta pozitie.

Donald Trump si-a numit un nou sef de personal la Casa Alba

Donald Trump a anuntat vineri ca l-a ales pe republicanul Mark Meadows, unul dintre sustinatorii sai fideli, sa ocupe functia de sef de personal, un post dificil si crucial in cadrul administratiei americane, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )